Ελλάδα

Θεσσαλονίκη νεκρός: Ένας 49χρονος εντοπίστηκε σε λουτρό αίματος σε διαμέρισμα στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη νεκρός: Ένας 49χρονος εντοπίστηκε σε λουτρό αίματος σε διαμέρισμα στον Εύοσμο
Θεσσαλονίκη νεκρός: Ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα στο λαιμό, με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο ο 49χρονος να έπεσε θύμα δολοφονίας.

Νεκρός βρέθηκε ένας 49χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμα του επί της οδού Ιθάκης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του άτυχου άνδρα το εντόπισε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ενώ ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα στο λαιμό, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο 49χρονος άνδρας να έπεσε θύμα δολοφονίας.

Nεκρός 20χρονος στην Εύβοια

Tραγωδία σημειώθηκε στην παραλία της Χιλιαδούς στην Εύβοια, χτες 14 Ιουνίου όταν 20χρονος που επιχειρούσε βουτιές από βράχο χάθηκε ξαφνικά από το οπτικό πεδίο των φίλων του για να βρεθεί λίγο αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του. Από τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το lamiareport.gr, δεν επιβεβαιώνεται αν ο νεαρός χτύπησε ή υπάρχει παθολογικό αίτιο. Μάλιστα στο σημείο υπήρχε γιατρός που προσπάθησε να του προσφέρει βοήθεια χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, τα αίτια του οποίου θα διερευνηθούν με τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η επίσημη ανακοίνωση από το λιμενικό

«Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Χιλιαδού Ευβοίας, 21χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Κύμης που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».

Δύο νεκροί από τροχαία δυστυχήματα στη Χαλκιδική

Τη ζωή του έχασε ένας άντρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουνίου, στην περιοχή της Γερακινής στη Χαλκιδική. Ο οδηγός πήγαινε από τη Γερακινή προς τον Πολύγυρο, όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και βγήκε εκτός δρόμου. Στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του ατόμου επιχείρησαν τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγο νωρίτερα, την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε και ένας άλλος οδηγός, περίπου 50 ετών, στην παλιά εθνική Μουδανιών – Κασσάνδρας. Το όχημα του, όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, έφυγε από τον δρόμο, έσπασε την περίφραξη και χτύπησε πάνω σε άλλα δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments