Video

Το καφέ της Χαράς νέα πρόσωπα spoiler: Αυτοί οι γνωστοί ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά – Ποιους θα υποδυθούν

Το καφέ της Χαράς νέα πρόσωπα spoiler: Αυτοί οι γνωστοί ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά – Ποιους θα υποδυθούν
Το καφέ της Χαράς νέα πρόσωπα spoiler: Νέα ηχηρά πρόσωπα έρχονται στη σειρά και είναι έτοιμα να εμπλακούν σε νέες περιπέτειες.

Το καφέ της Χαράς νέα πρόσωπα spoiler: Οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς “Καφέ της Χαράς” αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει εντατικά γυρίσματα προκειμένου να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός επεισοδίων για τον Οκτώβριο που θα δούμε τις νέες περιπέτειες των ηρώων στις οθόνες μας. Είναι μια ευφυής τακτική του Χάρη Ρώμα σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν τον προσεχή χειμώνα επιβληθεί ακόμα ένα lockdown. Στα νέα επεισόδια μάλιστα, θα δούμε και αρκετά νέα πρόσωπα που σίγουρα θα επηρεάσουν θετικά στην πλοκή της σειράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MyTV», ο πρώτος που θα ενταχθεί στην σειρά είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί έναν σκοτεινό τύπο, και συγκεκριμένα έναν μαφιόζο, που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αναστάτωση στους κατοίκους του αρκαδικού χωριού. Η συμμετοχή του βέβαια δεν θα κρατήσει πολύ, αφού πρόκειται να τον δούμε μόνο για δύο επεισόδια.

Λίγο αργότερα θα κάνει την εμφάνιση του και ο Περικλής Αλμπάνης, ο οποίος θα συμμετέχει σε τρία επεισόδια, υποδυόμενος τον μελλοντικό πεθερό του Μάνου Πώποτα (Πάρης Σκαρτσολιάς), δηλαδή τον πατέρα της Αρετής (Μαριαλένα Ροζάκη). Ο άντρας πηγαίνει στο χωριό για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της ξαδέλφης του, της Χάιδως, αλλά και για την επικείμενη… εγκυμοσύνη της κόρης του.

Ο τρίτος ηθοποιός που θα δούμε να «εισβάλλει» στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 είναι ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος θα υποδυθεί τον πρώην σύντροφο της Στέλλας (Ζέτα Δούκα) και με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτεται ένα ακόμα μυστικό που κρύβει η γυναίκα.

Τέλος, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στον 2ο κύκλο της σειράς αναμένεται να δούμε την επιστροφή τόσο της Σοφίας Μουτίδου, η οποία αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό ως Αγλαΐα, όσο και της Ευτυχίας Φαναριώτη, την οποία είχαμε δει στην παλιά εκδοχή της σειράς να υποδύεται την Ρόδη.Αυτ

Βίντεο από την ηχογράφηση του Χάρη Ρώμα για το επόμενο επεισόδιο

Οι προτάσεις για τον ρόλο της Χαράς

O Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” του ANT1 λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς» το οποίο θα δούμε ξανά στις οθόνες μας είτε από την την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου είτε από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Στη συνέντευξη αυτή ο ηθοποιός έδωσε διευκρινίσεις για την αποκάλυψη σχετικά με το ρόλο που είχε προτείνει στην Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός ήταν στις υποψήφιες για τον ρόλο της «Ελένης» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Είχαμε κάνει πρόταση στη Ναταλία Δραγούμη για το Κωνσταντίνου και Ελένης. Όταν κάνεις ένα καστ πρέπει να έχεις 2 και 3 εκδοχές στο μυαλό σου. Θυμάμαι ότι το Κωνσταντίνου και Ελένης ήθελα να γίνει ή με την Ελένη Ράντου ή με την Δήμητρα Παπαδοπούλου, έγινε με την Ελένη Ράντου. Ήταν μια εκδοχή και η Ναταλία», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Για το Καφέ της Χαράς είχαμε στο μυαλό μας και τη Δήμητρα Ματσούκα και μάλιστα συνάντησα μια μέρα τη μητέρα της και μου λέει: Πόσες φορές παιδί μου της έχω πει τι βλακεία έκανες και δεν πήρες τότε τον ρόλο της Χαράς».

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη Στέλλα και τη Βάλια να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ανέβασμα του μιούζικαλ «Λουιζιάνα», ο Περίανδρος Πώποτας δεν στέκεται με σταυρωμένα χέρια. Συγκεκριμένα, προχωρά στο ανέβασμα του παραδοσιακού έργου «Γκόλφω» και συμβαίνουν κάποια ευτράπελα που θα γίνουν αφορμή για ακόμη περισσότερα. Ανάμεσα στους λίγους συγχωριανούς του ισχυρού άντρα που παίζουν στο συγκεκριμένο έργο είναι ο Θόδωρος, ο Όθων, ο αστυνόμος, η Χάιδω και η Κανέλα, με την κόντρα των δύο τελευταίων να γίνεται πιο έντονη όταν η Χάιδω αντιλαμβάνεται πως η Κανέλα κοιτάζει τον Τάσο, ο οποίος κάθεται στις καρέκλες των θεατών, και αποφασίζει να μην ακολουθεί πια το κείμενο.

Πλέον, επιβεβαιώνονται οι υποψίες της ίδιας και του Λευτέρη πως ο Τάσος και η Κανέλα διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια κρυφό δεσμό. Εκείνη τη στιγμή, επεμβαίνει ο Πώποτας, ο οποίος κηρύσσει τη λήξη της παράστασης και εν συνεχεία πηγαίνει στο «Καφέ της Χαράς» όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον δημόσιο ευτελισμό του από τη Στέλλα. Την επόμενη μέρα, όμως, ο άντρας την προκαλεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Όπως και γίνεται. Ωστόσο, η συμπεριφορά του Πώποτα και οι αντιδράσεις της Στέλλας κάνουν το χωριό να χωριστεί σε σεξιστές και φεμινιστές, με τη Χάιδω να κάνει την επανάσταση της και να παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς, όπως λέει, έχει υπομείνει πολλά. Λίγη ώρα μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό. Ο Τάσος, η Αρετή και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν, αλλά κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Έτσι, οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο για την εξαφάνιση της τον Τάσο και κάποιοι φτάνουν στο σημείο να εικάζουν ότι ο άντρας της μπορεί και να την έχει σκοτώσει.

Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Έκλεισαν οι ηθοποιοί του θεατρικού έργου “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός” του Χάρη Ρώμα

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας την ερχόμενη σεζόν θα ανεβάσει στο θέατρο την γνωστή και πολύ επιτυχημένη ταινία “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός”. Μάλιστα μετακόμισε και σε διαφορετικό θέατρο προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των θεατών. Συγκεκριμένα άφησε την “Θεατρική Σκηνή Αθηναίς” και μετοίκησε στο θέατρο «Alhambra» της οδού Στουρνάρη στην καρδιά της Αθήνας, λόγω της καλύτερης διόδου του καθαρού αέρα εντός του θεάτρου αλλά και λόγω της αριθμητικής υπεροχής των καθισμάτων.

Μαζί με τον Χάρη Ρώμα, που θα υποδυθεί τον Κλέαρχο, θα είναι η Τάνια Τρύπη που θα κρατήσει τον ρόλο της Μαρίνας, και Γιώργος Γαλίτης στο ρόλο του κοντού. Ενώ θα συμμετέχουν ακόμα μερικοί εξαιρετικοί ηθοποιοί όπως: Η Ευτυχία Φαναριώτη ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης, η Εύη Κολιούλη, ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Μαρία Κοκολάκη. Η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου.

Επίσης στο ίδιο θέατρο πρόκειται να έχει διττό ρόλο ο Γιώργος Γαλίτης αφού σχεδιάζεται να ανέβει ο μονόλογος “Τα Ραδίκια ανάποδα” σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Η παράσταση αυτή θα παίζεται κάθε Δευτέρα και η έναρξη της είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Οκτωβρίου.

Η πλοκή του έργου

Ο ευκατάστατος μεσήλικας έμπορος βουτύρου και ελαιολάδου Κλέαρχος Ζουγκαλάς απατά συχνά την αυστηρή και άσχημη γυναίκα του Μαρίνα, τις υποψίες της οποίας φροντίζει να κατευνάζει ενοχοποιώντας τον κοντό γαμπρό του Μάχο, τον οποίο η Μαρίνα αντιπαθεί και περιφρονεί. Όταν η ζωηρή και γοητευτική ζωντοχήρα γειτόνισσα Ηρώ παροτρύνει τον Κλέαρχο να της κάνει παρέα στις διακοπές της στα Καμένα Βούρλα, εκείνος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να τη συνοδεύσει, που δεν θα υποψιάσει όμως τη Μαρίνα.

Έτσι, όταν συνειδητοποιεί πως ο γαμπρός του Μάχος, αντιμετωπίζει κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα, τον πείθει να συμβουλευτεί γιατρό ο οποίος θα του συστήσει ιαματικά μπάνια στα Καμένα Βούρλα. Κατόπιν, πείθει τη γυναίκα του πως ο Μάχος θα πάει στα Καμένα Βούρλα με πρόφαση τα ιαματικά μπάνια για να κάνει στην πραγματικότητα διακοπές με κάποια ερωμένη του και προτείνει να πάει και ο ίδιος εκεί για να παρακολουθεί δήθεν το γαμπρό τους.

Στα Καμένα Βούρλα ωστόσο, ο Μάχος κάνει όντως παρέα με μια γυναίκα που γνώρισε εκεί, συναντά τυχαία τον Κλέαρχο και ξεσκεπάζονται μεταξύ τους, αποφασίζοντας να διασκεδάσουν με την Ηρώ και την φιλενάδα του Μάχου, ελληνίδα του εξωτερικού, Λία. Στο μεταξύ, ένας δικηγόρος αναζητά τον Μάχο στην Αθήνα, πηγαίνει στο σπίτι του αλλά δεν λέει στη Μαρίνα τι ακριβώς θέλει.

Εκείνη μπαίνει σε υποψίες για πιθανές παρανομίες του Μάχου και αποφασίζει να πάει με τη Ρέα στα Καμένα Βούρλα όπου ανακαλύπτει τις γυναικοδουλειές του γαμπρού της. Εκεί αποκαλύπτεται πως ο Ντίμης, ο αρραβωνιαστικός της Βιολέττας, ανιψιάς της Μαρίνας, είναι ήδη εραστής (και μελλοντικός σύζυγος) της γειτόνισσας Ηρώς που πήγε στα Καμένα Βούρλα για να τον κάνει να ζηλέψει.

Όταν πια επιστρέφουν όλοι στην Αθήνα, ο δικηγόρος ενημερώνει τον Κλέαρχο και τη Μαρίνα ότι ο Μάχος έχει κληρονομήσει μεγάλη περιουσία από έναν θείο του που πέθανε στην Αφρική. Στο αναπάντεχο άκουσμα, οι δύο τους αλλάζουν συμπεριφορά και αρχίζουν να καλόπιανουν το Μάχο από τον οποίο είχαν προηγουμένως ζητήσει να φύγει από το σπίτι λόγω της απιστίας του.

Όταν και ο Μάχος μαθαίνει τα ευχάριστα νέα, ανακοινώνει ότι σκοπεύει να επενδύσει τα χρήματα στην οικογενειακή επιχείρηση με προϋπόθεση να έχει τον έλεγχό της. Τελικά, εμφανίζεται η Ηρώ που εξηγεί στη Μαρίνα πως ευθύνεται η ίδια για το μπέρδεμα -χωρίς να εκθέσει το Μάχο και τον Κλέαρχο- και η ιστορία έχει αίσιο τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments