Αθλητισμός

Ολυμπιακός Basket League: Η φήμη του κυκλοφορεί και προκαλεί συζητήσεις

Ολυμπιακός Basket League: Η φήμη του κυκλοφορεί και προκαλεί συζητήσεις
Ολυμπιακός Basket League: Το ελληνικό μπάσκετ έχει πληγεί από την απουσία της ομάδας του Πειραιά. Διαβάστε τη φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Η απουσία του Ολυμπιακού από το ελληνικό πρωτάθλημα της Basket League, όπως και να το δει κανείς, «φτωχαίνει» τη διοργάνωση. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φήμη που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις.

Η στήλη «Extra πάσα» του Onsports αναφέρει: «Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να αγωνιστούν στην Basket League, όπως διατείνονται και καλά κάνουν, αφού ήταν χαμηλά στην βαθμολογία της Α2, αλλά υπάρχουν φωνές στην ΚΑΕ που μιλούν για… απορρόφηση του Φάρου Κερατσινίου». Έπειτα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Την σφραγίδα του οποίου φέρουν τα έγγραφα του Ηφαίστου Λήμνου, ο οποίος άλλαξε απλώς τον διακριτικό τίτλο της ΚΑΕ. Αυτό σκέφτονται να κάνουν κάποιοι και στον Ολυμπιακό, να απορροφήσουν τον Φάρο Κερατσινίου και να βρεθούν στην Basket League. Προς το παρόν λένε όμως ότι δεν τους ενδιαφέρει η Basket League. Ίδωμεν…». Το σενάριο είναι δύσκολο να επαληθευτεί, αλλά ποτέ μην λες ποτέ.

Τι ισχύει με τα μεταγραφικά;

Το όνομα του Άντονι Γκιλ ακούγεται εδώ και καιρό για τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μόνο που τώρα φαίνεται η ομάδα του Πειραιά να έχει προχωρήσει την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Αλεσάντρο Μάτζι, ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Χίμκι, όπου παίζει από το 2017.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο, έναντι 1,8 εκατ. ευρώ, στον Γκιλ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ποια είναι η εναλλακτική; Εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Αμερικανού, για τον οποίο καραδοκεί και η Αρμάνι Μιλάνο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την εναλλακτική λύση και εκείνη είναι ο Άλεξ Πόιθρες, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Γαλατάσαραϊ.

Για την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, ο δημοσιογράφος Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «O Σλούκας είναι κατασταλαγμένος και δεν συζήτησε με τον Ολυμπιακό για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που φύγει από τη Φενέρ. Αν μείνει ο Ομπράντοβιτς θα γίνει περίπλοκη η υπόθεση του Σλούκα, αλλά έχω την αίσθηση ότι και πάλι θα επιδιώξει την αποδέσμευσή του από τη Φενέρ για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο Σλούκας έχει κουραστεί πάρα πολύ από την Κωνσταντινούπολη, με πολλά γεγονότα που έγιναν μέσα στη σεζόν, με τον κορωνοϊό, το πως τον αντιμετώπισαν. Μετά είναι το θέμα με το πανό που δεν σήκωσε και τα πολλά δημοσιεύματα που υπήρξαν εις βάρους του. Μάλιστα, από τον Μάρτιο ο παίκτης είχε κινήσει κάποιες διαδικασίες ώστε να απεμπλακεί από την Πόλη». «Ο Σλούκας δεν θα έκανε τρία ραντεβού με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί η χρυσή τομή αν δεν είχε αποφασίσει να φύγει από την Φενέρ. Δεν είναι παιδί που θα κρατούσε ως ‘καβάτζα’ τον Ολυμπιακό» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments