Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Ιταλοί στέλνουν τον Άντονι Γκιλ στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Ιταλοί στέλνουν τον Άντονι Γκιλ στον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός μεταγραφές: Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, επίσημη κρούση στον Άντονι Γκιλ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Χίμκι, φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός. Ποιος είναι η εναλλακτική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το όνομα του Άντονι Γκιλ ακούγεται εδώ και καιρό για τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μόνο που τώρα φαίνεται η ομάδα του Πειραιά να έχει προχωρήσει την υπόθεση ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Αλεσάντρο Μάτζι, ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στον Αμερικανό φόργουορντ, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Χίμκι, όπου παίζει από το 2017.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο, έναντι 1,8 εκατ. ευρώ, στον Γκιλ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τι ισχύει όσον αφορά τις εναλλακτικές; Εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Αμερικανού, για τον οποίο καραδοκεί και η Αρμάνι Μιλάνο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει την εναλλακτική λύση και εκείνη είναι ο Άλεξ Πόιθρες, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Γαλατασαράι.

Ο Άλεξ Πόιθρες σε στιγμιότυπά του στη G-League

Τι ισχύει για τον Κώστα Σλούκα

Τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε. Σε αυτή θα κριθεί το μέλλον του Σέρβου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, αλλά όχι απαραίτητα και αυτό του Κώστα Σλούκα. Αυτό τόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «O Σλούκας είναι κατασταλαγμένος και δεν συζήτησε με τον Ολυμπιακό για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που φύγει από τη Φενέρ. Αν μείνει ο Ομπράντοβιτς θα γίνει περίπλοκη η υπόθεση του Σλούκα, αλλά έχω την αίσθηση ότι και πάλι θα επιδιώξει την αποδέσμευσή του από τη Φενέρ για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο Σλούκας έχει κουραστεί πάρα πολύ από την Κωνσταντινούπολη, με πολλά γεγονότα που έγιναν μέσα στη σεζόν, με τον κορωνοϊό, το πως τον αντιμετώπισαν. Μετά είναι το θέμα με το πανό που δεν σήκωσε και τα πολλά δημοσιεύματα που υπήρξαν εις βάρους του. Μάλιστα, από τον Μάρτιο ο παίκτης είχε κινήσει κάποιες διαδικασίες ώστε να απεμπλακεί από την Πόλη». «Ο Σλούκας δεν θα έκανε τρία ραντεβού με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί η χρυσή τομή αν δεν είχε αποφασίσει να φύγει από την Φενέρ. Δεν είναι παιδί που θα κρατούσε ως ‘καβάτζα’ τον Ολυμπιακό» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments