Ελλάδα

Αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο είχε εμμονή η δράστιδα με το βιτριόλι

Αυτός είναι ο άνδρας με τον οποίο είχε εμμονή η δράστιδα με το βιτριόλι
Η "πέτρα του σκανδάλου", ένας 40χρονος άνδρας ενδεχομένως να ήταν η αιτία της επίθεσης με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Έχουν περάσει σχεδόν 3 εβδομάδες και η υπόθεση της στυγερής επίθεσης με το βιτριόλι δεν έχει τέλος. Οι εξελίξεις “πέφτουν βροχή”, ενώ νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας. Οι έρευνες της αστυνομίας είναι αδιάκοπες, ενώ όπως φαίνεται η ερωτική αντιζηλία είναι ο λόγος που η δράστις προχώρησε στην κίνηση αυτή. Ένα αίτημα φιλίας στο Facebook  από την “πέτρα του σκανδάλου”, τον 4οχρονο άνδρα ήταν αρκετό προκειμένου η ζήλια να φουντώσει εκ μέρους της δράστιδας και να βάλει την 34χρονη Ιωάννα στο στόχαστρό της. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το instanews.gr, ο 40χρονος Νώντας είναι πρώην μπάρμαν και τώρα εργάζεται σε εταιρεία. Πρόκειται για άνδρα που μόνο απαρατήρητος δεν περνάει αφού εκτός από ωραίος είναι και επικοινωνιακός. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε διάφορα μαγαζιά στα Επτάνησα και στην Αθήνα. Αγαπά τα ταξίδια και την διασκέδαση ενώ είναι οπαδός του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στις Αρχές με την 35χρονη είχε ελεύθερη ερωτική σχέση.

Ειδικότερα περιέγραψε ο 40χρονος στην κατάθεσή του: «Πριν από περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, και τελικά αναπτύξαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου.

Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Η 35χρονη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα οδηγείτε σήμερα στον ανακριτή

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου, στην Καλλιθέα Σημειώνεται ότι η φερόμενη ως δράστιδα δεν έχει ομολογήσει έως τώρα. Ωστόσο στο διαμέρισμά της έχουν βρεθεί πολλά στοιχεία που την μπλέκουν με την υπόθεση. Συγκεκριμένα στο σπίτι της φερόμενης ως δράστης βρέθηκε μια περούκα και η καπαρντίνα ίδιου χρώματος με αυτή που φαίνεται στο βίντεο από το σημείο της επίθεσης.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου». Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ένα σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης. Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων τονίζοντας ότι εκτός από την 34χρονη Ιωάννα, η κατηγορούμενη της επίθεσης φαίνεται ότι είχε εμμονή και με μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, σύμφωνα με όσα σημειώνει σε ιδιόχειρο σημείωμά της, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019. Το σημείωμα το οποίο βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments