Ελλάδα

Λευτέρης Καλομοίρης τάφος: Βεβήλωσαν την «τελευταία κατοικία» του μαντιναδολόγου

Λευτέρης Καλομοίρης τάφος: Βεβήλωσαν την «τελευταία κατοικία» του μαντιναδολόγου
Λευτέρης Καλομοίρης τάφος: Σε μια απαράδεκτη πράξη προχώρησαν άγνωστοι στα Ανώγεια αφού βεβήλωσαν τον τάφο του Λευτέρη Καλομοίρη.

Εκτεταμένες φθορές προκάλεσαν άγνωστοι στον τάφο του Λευτέρη Καλομοίρη στα Ανώγεια. Σε συναγερμό η Αστυνομία, με ισχυρές δυνάμεις να σπεύδουν στο χωριό της Κρήτης προληπτικά.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, αναστάτωση επικρατεί και πάλι στα Ανώγεια ενάμιση σχεδόν μήνα μετά το διπλό φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο, με θύματα τους Λευτέρη Καλομοίρη και Γιώργο Ξυλούρη. Σύμφωνα με καταγγελίες της οικογένειας του Λευτέρη Καλομοίρη, βεβήλωσαν τον τάφο του μαντιναδολόγου που έπεσε νεκρός το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαΐου του 2020.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι κατέστρεψαν την πλάκα με τις μαντινάδες που είχε τοποθετηθεί πάνω στο μνήμα, ενώ σύμφωνα με την οικογένεια έχουν γίνει γενικότερα εκτεταμένες φθορές. Μετά το συμβάν, υπάρχει αναβρασμός από την πλευρά Καλομοίρη που διαμηνύει πως δεν θα αφήσει το θέμα έτσι. Μάλιστα η οικογένεια βρίσκεται σε επικοινωνία με την Αστυνομία ενώ αναμένεται να υποβάλει και μήνυση. Αξίζει να σημειωθεί ότι για παν ενδεχόμενο, αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονται αυτή την ώρα προς τα Ανώγεια.

Η μαντινάδα της κόρης του Λευτέρη Καλομοίρη

Η Αριστέα Καλομοίρη είναι το κορίτσι που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα στην κηδεία πατέρα της, βγάζοντας ένα συγκλονιστικό επικήδειο. «Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό» είχε πει, αναφερόμενη και στο δολοφόνο τού, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής.

«Δε τσι φοβούμαι τσι καιρούς, “Περήφανε Πατέρα”, με τα φτερά σου θα πετώ, μέρα με την ημέρα…” έγραψε η Αριστέα Καλομοίρη στη σελίδα της στο facebook. Μαζί με την μαντινάδα δημοσίευσε και μια φωτογραφία τους στο μποστάνι και έγραψε για εκείνη την ημέρα. «Δεν μπορώ να ξεχάσω τη χαρά σου για τους πρώτους καρπούς της μηλιάς σου που διαφαίνονται στη φωτoγραφία.

Ένας Αγνός και Αυθεντικός Ποιητής αλλά συνάμα και ένας γνήσιος λάτρης της ζωής. Ένας Πατέρας και Δάσκαλος με ειλικρινή αγάπη για όλα τα παιδιά σου… Με το μποστάνι, τα λουλούδια και τους σκύλους σου, το μπερμπατη και την αγάπη. ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε όλα σου. Για μένα εσύ είσαι η έννοια του ~Μερακλή~» έγραψε η κόρη του μαντιναδόρου, ενός εκ των δύο νεκρών στο φονικό στα Ανώγεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments