Lifestyle

Ελένη Χατζίδου: Με τον Ετεοκλή Παύλου ζευγάρι στη ζωή και στην τηλεόραση

Ελένη Χατζίδου: Με τον Ετεοκλή Παύλου ζευγάρι στη ζωή και στην τηλεόραση
Ελένη Χατζίδου: Εύχεται χρόνια πολλά στον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Πάυλου, ενώ ετοιμάζετια για το κοινό τηλεοπτικό τους βήμα

Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου ευχήθηκε στον αγαπημένο της σύζυγο Ετεοκλή Παύλου για τα γενέθλιά του μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μη κρύβοντας τα αισθήματά της. Το ζευγάρι ετοιμάζεται για το νέο τηλεοπτικό του βήμα καθώς θα μπουν σε ρόλο παρουσιαστή.

Στο γενέθλιο μήνυμά της στον Ετεοκλή η Ελένη Χατζίδου έγραψε:

«Αυτός είναι ο δικός μου ήρωας… Και πόσο τυχερή είμαι που είναι ο άντρας που θα ζήσω μαζί του για μια ολόκληρη ζωή και ο πατέρας της κόρης μου θα τη μεγαλώσει με αρχές και αξίες? Αυτός λοιπόν ο υπέροχος άντρας σήμερα γίνεται 30 χρόνων!? ναι ναι τον μεγάλωσα στα χέρια μου? Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου!μας κάνεις περήφανους κάθε μέρα❤️ Σ’ αγαπάμε πολύ! Ελενη-Μελιτα Δημητρα», έγραφε η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου.

Το πρώτο τηλεοπτικό τους βήμα

Στα μέσα Μαϊου, μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο δημοσιογάραφος Γιάννης Πουλόπουλος είχε αποκαλύψει πώς η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δέχτηκαν πρόταση για να αναλάβουν καλοκαιρινή εκπομπή. Το πρωί της Δευτέρας, ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε on air πώς ζευγάρι θα δοκιμαστεί σε μια ζωντανή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και, μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Η ενόχληση για τα αρνητικά σχόλια για τον Ετεοκλή Παύλου

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από κάποιο διάστημα η Ελένη Χατζίδου είχε ενοχληθεί από αρνητικά σχόλια που είχαν γραφτεί για το συζυγό της και απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συμμετέχουν στο J2US. Στο προηγούμενο live οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το τραγούδι του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη ‘Σε παραδέχομαι’ κάνοντας πολλούς να συγκινηθούν.

Ο Ετεοκλής Παύλου μετά την εμφάνισή τους αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του. Το ζευγάρι δέχτηκε πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα με κάποιους να λένε πως “εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους”. Η γνωστή τραγουδίστρια με μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους τους κατέκριναν και τους κατηγόρησαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments