Video

Τόνι Σφήνος Mega: Την Παρασκευή το βράδυ ο Τόνι θα ξεσηκώσει το κοινό

Τόνι Σφήνος Mega: Την Παρασκευή το βράδυ ο Τόνι θα ξεσηκώσει το κοινό
Τόνι Σφήνος Mega: Ο Τόνι Σφήνος μαζί με πολλούς τραγουδιστές έρχεται να μας χαρίσει μια ευχάριστη μουσική βραδιά.

Το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι της σεζόν είναι «ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ» και στο MEGA, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 11 το βράδυ. Ετοιμαστείτε για τρελό ξεφάντωμα με μουσική, τραγούδι και χορό. Τα αξεπέραστα κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών, από το ’70 μέχρι σήμερα, που έχουν συνδεθεί με τις πιο ανέμελες στιγμές μας θα τραγουδήσουν οι αυθεντικοί του είδους.

Ο Δάκης, η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Οικοδεσπότης ο Τόνι Σφήνος που ξέρει να οργανώνει τα καλύτερα και πιο τρελά disco γλέντια για ατελείωτο χορό και διασκέδαση. Την Παρασκευή το βράδι στις 11, στο MEGA θα πιούμε… «Τσάι με λεμόνι», θα ετοιμαστούμε για… «Αυτό το καλοκαίρι», θα ονειρευτούμε τρέλες στις …«Σεϋχέλλες», θα βάλουμε πρόγραμμα για… «Βραδινό μπανάκι» και θα πέσουμε… «Μπάμ και κάτω» από το χορό.

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟ

Την Παρασκευή 19/6 @ 23:00 διασκεδάζουμε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες από τη δεκαετία του '70 έως και σήμερα, σε μια βραδιά με τον Τόνι Σφήνο και την παρέα του!Tonis SfinosΔΑΚΗΣ – OfficialMando / ΜαντώΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΓΑΛΗΣΠωλίναCostas Haritodiplomenos OfficialLambis Livieratos/Λάμπης Λιβιεράτος#spitimetonsfino

Gepostet von Mega Tv am Montag, 15. Juni 2020

Ο Τόνι Σφήνος χωρίς την περούκα του

Ο Τόνι Σφήνος θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλής showman της εποχής. Ο κατά κόσμον Θανάσης Κιούσης, ο Τόνι είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος που χορεύει και τραγουδάει αγαπημένες επιτυχίες των 70s και των 80s. Σε κάθε του εμφάνιση, ξεσηκώνει το κοινό και μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή. Χρώματα, παντελόνια καμπάνες, το σήμα της ειρήνης, μαντήλια, περούκες και άλλα συνθέτουν το φαντασμαγορικό του σόου μαζί με τα «τσικάκια» του.

Δείτε πως είναι στην πραγματικότητα Τόνι Σφήνος

Μπορεί να τον έχουμε δει κανονικά λίγες μόνο φορές καθώς σπάνια κάνει εμφανίσεις χωρίς την περούκα και τα γυαλιά του. Αυτή τη φορά όμως, τα αποχωρίστηκε και έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη ως Θανάσης. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στις Εκδόσεις Όστρια για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Ελένης Φιλίνη.

Ήθελε να στηρίξει την αγαπημένη ηθοποιό, καθώς πρωταγωνιστούν μαζί στην νέα ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5» του Ομήρου Ευστρατιάδη.Ο Τόνι Σφήνος ήταν απλά ντυμένος με τζιν παντελόνι και πουκάμισο και καφέ πανωφόρι. Το μόνο που θύμιζε… Τόνι είναι το μουστάκι του. Στην πραγματικότητα, έχει μαύρα κοντά μαλλιά και όχι σε 70s look.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments