Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [16/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [16/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [16/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [16/06/2020].

κριός

Η ανακάλυψη του πόσο πεπειραμένος, εξυπηρετικός ή υποστηρικτικός είναι κάποιος, θα σε κάνει να εκπλαγείς από το πόσο ελκυστικό τον βρίσκεις. Αυτό το ενδιαφέρον άτομο μπορεί να είναι κάποιος που βλέπεις ή γνωρίζεις σε καθημερινή βάση. Ίσως, είναι ένας παλιός φίλος που μπορεί να τον δεις με άλλα μάτια. Αν είσαι ελεύθερη, οι γνώσεις του, θα σου φανούν ευχάριστα δελεαστικές.

ταύρος

Τα συναισθήματά σου μπορεί να κλιμακωθούν, προκαλώντας σε να ξεκινήσεις μια συζήτηση που δεν επιθυμείς. Συχνά απελευθερώνουμε την απογοήτευσή μας σε εκείνους που βρίσκονται πιο κοντά μας. Οπότε φρόντισε να καταλάβεις πώς ο αγαπημένος σου θα μπορούσε να αντέξει το βάρος της απογοήτευσής σου, τώρα. Αν θέλεις να το επισημάνεις με σαφήνεια και χρήσιμο τρόπο, τότε φρόντισε να ελέγχεις τα συναισθήματά σου.

δίδυμοι

Θα εκπλαγείς με το πώς ένα θέμα που σε ενδιαφέρει ή σε συναρπάζει έχει ρομαντικές δυνατότητες. Η ανακάλυψη και η κοινή χρήση κάποιων πληροφοριών, θα βοηθήσουν στη δημιουργία ή την ενίσχυση μιας σχέσης. Προς το παρόν, φρόντισε να ενισχύσεις την πνευματική σας σύνδεση. Ένα συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να έχει κάτι να πει, που θα σε κάνει να σκεφτείς πολλά.

καρκίνος

Μια κατάσταση που αφορά τον αγαπημένο σου, μπορεί να φαίνεται ξεκάθαρη ή απλή. Όμως εσύ νιώθεις απογοήτευση επειδή πρέπει να καταβάλλεις σημαντική προσπάθεια για να συζητήσεις μαζί του κάτι, που για σένα είναι προφανές. Ο εραστής σου μπορεί να σου αποκαλύψει πως δείχνει πεισματάρης, λόγω φόβου ή ανασφάλειας. Δώστου την ευκαιρία να αποκαλύψει περισσότερα, σχετικά με το τι περιλαμβάνει αυτό.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

λέων

Θα ενταθεί η επιθυμία σου, για περισσότερο ενθουσιασμό στην ερωτική σου ζωή. Η ισχυρή έλξη που υπάρχει μεταξύ σας, θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει αυτή την επιθυμία. Άφησε τον εαυτό σου να καθοδηγείται από τα έντονα συναισθήματα, αλλά βεβαιώσου πως η παρορμητικότητά σου εξισορροπείται με ευαισθησία κι υπομονή. Το να είσαι πάρα πολύ παθιασμένη, θα μπορούσε να γίνει μειονέκτημα… αν δεν είσαι προσεκτική.

παρθένος

Αυτό που εσύ κι ο εραστής σου πιστεύετε ότι είναι σημαντικό ή προτεραιότητα θα μπορούσε να είναι μια συνεχής πηγή σύγκρουσης. Ο εραστής σου μπορεί να έχει επικεντρωθεί έντονα σε όσα συμβαίνουν στη ζωή του ώστε να αγνοεί τις ανάγκες σου. Σκέφτηκες όμως μήπως θέλετε και οι δύο το ίδιο πράγμα αλλά με διαφορετικούς τρόπους? Το να κάνετε μία συζήτηση για το τι σημαίνει «νιώθω ασφαλής στη σχέση μου» ίσως να είναι απαραίτητη.

ζυγός

Η αυτοπεποίθηση μπορεί είναι σέξι…όχι όμως η υπερβολική αυτοπεποίθηση. Το να επιθυμείς ν’ ακολουθήσεις μια ερωτική σου φαντασίωση, είναι καλό. Αρκεί όμως να μη ριψοκινδυνέψεις να υπερβάλλεις. Προσπάθησε να είσαι ρεαλίστρια σχετικά με το πόση προσπάθεια και προσοχή θα χρειαστεί. Το να είσαι αποφασισμένη να πιέσεις κάτι να ξεδιπλωθεί, δημιουργεί επιπλοκές. Η συνεργασία με το ταίρι σου, θα κάνει αυτό το ρομαντικό όνειρο να δουλέψει.

σκορπιός

Αν μπορείς να προσαρμόσεις το πρόγραμμά σου για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το αντικείμενο του πόθου σου, τότε θα περάσεις υπέροχα. Όμως η αίσθηση του ρεαλισμού και της υπομονής….είναι δώρα που μπορείς να προσφέρεις τώρα στη σχέση σου- ακόμα κι αν κάτι που δεν μπορείς να περιμένεις για να ζήσεις, σε κάνει να καρδιοχτυπάς.

τοξότης

Αν αισθάνεσαι απογοητευμένη, τότε κάποιος φαίνεται ικανός να σου προσφέρει συμπαράσταση. Η ανοιχτή σκέψη και η δεκτικότητα φέρνουν θετική και βαθύτερη οικειότητα σε μια σχέση. Μην παραμένεις στη σκοτεινή πλευρά και χάσεις τα δώρα της αυθεντικής αγάπης που σου εμφανίζονται. Μπορείς να επιλέξεις αν θα είσαι θετική ή όχι. Μην επιλέξεις το «όχι».

αιγόκερως

Η προσωπική σου ανάπτυξη θα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα τώρα, ακόμη και αν ο εραστής σου δεν καταλαβαίνει γιατί αισθάνεσαι άδικα υπεύθυνη ή υποχρεωμένη στους άλλους. Όσο πιο προσωπική είναι η αναζήτηση της ψυχής σου, τόσο πιο διατεθειμένος θα είναι ο σύντροφός σου να κάνει το ίδιο. Και υπάρχει μια υπέροχη μέση οδός, που περιμένει να βρεθεί.

υδροχόος

Η διαίσθησή σου θα υπερέχει σήμερα, με αποτέλεσμα να βοηθήσεις το ταίρι σου να νιώσει πιο ασφαλής και σίγουρος. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μια ειδική σύνδεση είναι ευλογημένη με αποφασιστικότητα και αυτό μπορεί να ενισχύσει την πίστη και από τις δύο πλευρές, όπως ποτέ άλλοτε. Περίμενε να δεις τι θα κάνει…. και στα επίπεδα της αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

ιχθύες

Η θρυλική σου διαίσθηση θα σε βοηθήσει να μαντέψεις με ακρίβεια τι σκέφτεται ή αισθάνεται ο αγαπημένος σου, ακόμα κι αν δεν μπορεί να ο εκφράσει τόσο ανοιχτά, ούτε τόσο εύγλωττα. Ίσως αναρωτιέσαι πώς μπορείς να τον κάνεις να φανερώσει αυτά που σκέφτεται. Χρησιμοποίησε όμως τη φαντασία σου για να καλλιεργήσεις την αμοιβαία εμπιστοσύνη. Θα ξέρεις τι να πεις…όταν νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments