Αθλητισμός

Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Το τεχνικό επιτελείο του Έλληνα τεχνικού

Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Το τεχνικό επιτελείο του Έλληνα τεχνικού
Γιώργος Βόβορας Παναθηναϊκός: Αυτοί θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού από τη νέα σεόζν

Το φετινό θα είναι καλοκαίρι αλλαγών για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ομάδα και οι μετοχές που κατέχει είναι προς πώληση. Αυτό θα επηρεάσει άμεσα τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Ο σύλλογος θα πρέπει να κινηθεί σε μια λογική να ξοδεύει όσα μπορεί να βγάλει. Από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι ξεκάθαρα πως θα δοθεί βάση στην Ελληνική αγορά.

Στο θέμα του προπονητή μπορεί να μην έχει εκδοθεί ακόμα κάποια ανακοίνωση, αλλά είναι σίγουρο ότι στον πάγκο θα καθίσει ο Γιώργος Βόβορας. Ο Έλληνας τεχνικός και επί σειρά ετών μέλος του τεχνικού τιμ θα πάρει την ευκαιρία του. Όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Βόβορας έκατσε στον πάγκο της ομάδας για να αναπληρώσει το κενό και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του.

Οι αλλαγές στο τεχνικό τιμ

Μετά την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο τα ηνία περνούν στον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος παίρνει το χρίσμα για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στο πλευρό του εκ νέου το Νίκο Παππά, καθώς ο νεαρός τεχνικός επανέρχεται ως ενεργό μέλος του επιτελείου, καθώς επί ημερών Πιτίνο είχε αναλάβει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ.

Παράλληλα, παρελθόν θα αποτελέσει από το “τριφύλλι” ο Δημήτρης Κουστένης, ο οποίος είχε ενταχθεί πέρυσι μετά την αποχώρηση του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου ως συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και είχε συνεχίσει στο επιτελείο και μετά την επιστροφή του Πιτίνο. Το νέο μέλος του επιτελείου είναι ο Θανάσης Γιαπλές. Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνεργαστεί με τον Βόβορα στη Χαλκίδα, ενώ έχει θητεύσει σε Προμηθέα, Τρίκαλα, Ρέθυμνο, Λαμία και την Αλ Ραγιάν στο Κατάρ, όπου ήταν στο πλευρό του Στέργιου Κουφού, όντας πλέον κάτοικος ΟΑΚΑ.

Παράλληλα τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές φήμες για την επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό.Ρεπορτάζ του SDNA αναφέρει πως οι δύο πλευρές οδεύουν προς μια σπουδαία συμφωνία. Μπορεί ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας ο Διαμαντίδης να μην έφυγε ποτέ μακριά από την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού αφού την επισκεπτόταν στους αγώνες της, είχε επαφές με παίκτες και γνώριζε πάντα από πρώτο χέρι όσα γίνονται στον σύλλογο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments