Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 108: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 17/6 – Η Ελένη βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 108: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 17/6 – Η Ελένη βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 108: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (17/06/2020) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Νικηφόρος, με τη βοήθεια ενός ακόμα συμμάχου, αποκτά στοιχεία που θα ταρακουνήσουν συθέμελα τα σχέδια του Δούκα για τη βιομηχανική ζώνη. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να στείλουν τον πατέρα του ακόμα και στη φυλακή! Ο Κωνσταντής βρίσκει την αχίλλειο πτέρνα του Τόλλια, προκειμένου να τον ξαναπάρουν με το μέρος τους. Παράλληλα βοηθάει οικονομικά τη Θεοδοσία χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε μια παράτολμη κίνηση. Στόχος του είναι να πραγματοποιήσει το σχέδιο της Πηνελόπης και να το σκάσουν μαζί.

Ύστερα απ’ την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της Ελένης απέναντι στον Κυπραίο, η σχέση τους φαίνεται να οδεύει προς το τέλος της. Η Θεοδοσία κανονίζει μια συνάντηση με δικηγόρους για το διαζύγιο αλλά εκεί ο Λάμπρος θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Ελένη βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου για την απαλλοτρίωση αλλά τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα ενώ την ίδια στιγμή ο Ιορδάνης, μετά τη συνάντησή του με την Ασημίνα, προσπαθεί να αποσπάσει απ’ τη Δρόσω το μυστικό της, κι αυτή τη φορά τα καταφέρνει.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Θεοδοσία παραδέχεται στην Ελένη πως την άφησε σκόπιμα αβοήθητη στον γκρεμό και την κατηγορεί πως είναι η αιτία της δυστυχίας της. Ο Ιορδάνης εξομολογείται τον έρωτα του στη Δρόσω, ωστόσο, η Ασημίνα τον συναντά και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την αδελφή της. Παράλληλα, ο Νικηφόρος ταξιδεύει στην Αθήνα για να δει, δήθεν, κάποια γεωργικά μηχανήματα και συναντά έναν πολέμιο της βιομηχανικής ζώνης.

Μετά από έναν καυγά μεταξύ του Λάμπρου και του Κυπραίου, η Ελένη κρατάει μία ουδέτερη στάση, πράγμα που ενοχλεί τον Κυπραίο και φεύγει οργισμένος. Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη πιέζει τον Μελέτη να της πει αν αυτός ευθύνεται και για το θάνατο του Γιάννου. Η Θεοδοσία συνειδητοποιεί πως έχασε το σταυρό της στο σημείο που έπεσε η Ελένη και πηγαίνει να τον ψάξει. Μόνο που το μυστικό της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Η ιστορία

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και η αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments