Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [17/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [17/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [17/06/20].

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [17/06/20].  Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Καρκίνο, όπου από αύριο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία. Αλλά θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, μέχρι τις 12 Ιουλίου που θα επιστρέψει ορθόδρομος. Συνολικά, αυτή η διαμονή θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Αυγούστου.

Ο Ερμής σας βοηθά να εστιάζετε στο σπιτικό σας, την οικογένεια και όσα σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Φροντίζει να σας φέρνει σε επαφή με την ασφάλεια και βεβαιότητα που χρειάζεστε, για να τονώνεται η χαρά και η εμπιστοσύνη σας. Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο. Αυτή η θέση της αποτελεί έναν ακόμη παράγοντα για να αποζητήσετε ό,τι σας παράσχει ασφάλεια. Ο Ταύρος διέπεται από σταθερότητα και γήινη ενέργεια, που λειτουργούν ευεργετικά για όλους.

Την Τετάρτη η συναισθηματική σας κατάσταση θα περάσει από διάφορες διακυμάνσεις, που θα προκληθούν από κάποια γεγονότα στο σπίτι ή στην εργασία σας. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα βιώσουν επιτυχία, χαρά ή θα καθησυχαστούν για ένα σοβαρό πρόβλημα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκαθαρίσετε τυχόν προβλήματα στην ερωτική σας σχέση… Αρκεί να κρατήσετε θετική στάση και να μην θέλετε με κάθε κόστος να υπερέχετε έναντι του/της συντρόφου σας.

Η Τετάρτη φέρνει τη γέννηση ενός αγοριού ή ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα. Η μέρα θα είναι επιτυχημένη σε οικονομικούς όρους, ειδικά αν ανακατευθούν στις υποθέσεις σας άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων. Στα αρνητικά της μέρας περιλαμβάνεται ο κίνδυνος να εκτεθείτε σε ανήθικες πράξεις ή να έρθετε σε επαφή με ανήθικους ανθρώπους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τετάρτη θα είναι ευνοϊκή για εμπειρίες που αφορούν μια παλιά φιλική ή ερωτική σας σχέση. Θα είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε την εξέλιξη διαφόρων γεγονότων πριν αντιδράσετε. Καλό θα ήταν να βασιστείτε περισσότερο στους άλλους, στα επαγγελματικά θέματα ή τις εργασίες στο σπίτι.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε την τάση να συγχωρείτε τους άλλους, να κάνετε συμβιβασμούς, να είστε εξαιρετικά διπλωματικοί. Δεν θα σας επηρεάζουν οι ενέργειες των ανθρώπων που είναι απαισιόδοξοι ή που το μόνο που κάνουν είναι να παραπονιούνται ή να κακολογούν τους άλλους. Την Τετάρτη προσέξτε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη θα κατορθώσετε να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που έχετε ήδη ξεκινήσει. Πρόκειται για μια ιδανική μέρα για οργανωμένη και υπεύθυνη εργασία σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις και δεσμεύσεις θα είναι σημαντικές. Προγραμματίστε καλά όλες σας τις υποχρεώσεις και προσπαθήστε να μην αναβάλλετε τίποτα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη υπάρχει η πιθανότητα να συνεργαστείτε ξανά επαγγελματικά με κάποιο άτομο από το παρελθόν… Αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να αποφασίσετε. Μπορεί να απογοητευτείτε από τις ενέργειες άλλων, που έχουν σχέση με την οικογένεια ή την περιουσία σας. Την Τετάρτη αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να ασχοληθείτε με θέματα νομικής φύσεως.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments