Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/06/2020].

κριός

Να είσαι δεκτική στις αισθησιακές, ρομαντικές απολαύσεις που προσφέρονται αυτή την περίοδο…επειδή υπάρχουν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχεις ανοιχτό μυαλό και προθυμία να εκφράσεις στον εραστή σου, πόσο σημαντικός είναι για σένα. Το να κάνεις τη σχέση σου ένα ζεστό λιμάνι, θα έχει άμεση επίδραση στις ερωτικές απολαύσεις που θα βιώσεις. Πρόσφερε λοιπόν γενναιόδωρα και μην συγκρατηθείς καθόλου.

ταύρος

Το πόσο βαθιά ή έντονα θέλεις να προχωρήσεις με κάποιον, είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις. Δε θα είσαι όμως πρόθυμη να δείξεις διακριτικότητα….αν σου φανεί πολύ δελεαστική η ιδέα να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ο τρόπος που θα μεταφέρεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου, μπορεί να είναι αναζωογονητικά τολμηρός – και ακαταμάχητα ελκυστικός. Πίστεψε ότι όσο πιο αυθεντική είσαι, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.

δίδυμοι

Αν μέχρι πρότινος ένιωθες περιορισμένη να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, τώρα θα νιώσεις εντελώς διαφορετικά. Η αισιοδοξία και η ελπίδα, τροφοδοτούν μέσα σου μια νέα βούληση να εκμεταλλευτείς τις παθιασμένες ευκαιρίες που εκτυλίσσονται. Αλλά πάνω απ’ όλα, η ευτυχία σου, είναι κάτι το οποίο ελέγχεις. Μπορείς να εμπιστευτείς, ότι αυτή η αποκάλυψη σίγουρα θα αλλάξει την ερωτική σου ζωή, προς το καλύτερο.

καρκίνος

Οι ρομαντικές σκέψεις θα εμφανιστούν απροσδόκητα στο μυαλό σου και με μεγάλη συχνότητα. Γι’ αυτό, αγκάλιασέ τες όλες! Θα αυξήσουν την αισιοδοξία σου θα σου δώσουν υπέροχες ενδείξεις για τις παθιασμένες υποσχέσεις που σε περιμένουν. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα νιώσεις πως η τύχη σου στον έρωτα αλλάζει….και είναι η κατάλληλη στιγμή ν’ αναλάβεις ένα υπολογισμένο ρίσκο.

λέων

Αν μπορείς να στραφείς μέσα σου και να κοιτάξεις τις παραμελημένες ανάγκες κι επιθυμίες σου…τότε σε περιμένουν αποκαλύψεις. Άνοιξε το μυαλό σου στις αλλαγές που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου, αξιολογώντας με ειλικρίνεια τι είναι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι. Η ερωτική σου ζωή, μπορεί να γίνει η περιπέτεια που θέλεις να βιώσεις. Το πρώτο βήμα βασίζεται στην εμπιστοσύνη πως ό, τι αλλάζει μέσα σου, συμβαίνει για όλους τους σωστούς λόγους.

παρθένος

Έχεις ένα υπέροχο κοσμικό κλίμα για να ξεκινήσεις συζητήσεις που σχετίζονται με τον έρωτα, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι ορισμένα θέματα μπορεί να είναι δύσκολα ή ακόμη και υπερευαίσθητα. Αν υπήρχε κάτι που εσύ και ο εραστής σου, δεν έχετε συζητήσει…τότε μην ντραπείς να το αναφέρεις τώρα. Μια συμφωνία ανάμεσά σας, δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί.

ζυγός

Αν επιθυμείς να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου ή το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, τότε να είσαι σίγουρη πως κάποιες αλλαγές που θα κάνεις, θα ενισχύσουν την ερωτική σου ζωή. Αν αναρωτιόσουν πώς θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου, μια ανανεωμένη εμφάνισή σου, τότε η αντιδράσεις που θα βιώσεις, θα εξαλείψουν το άγχος σου. Αν σου φαίνεται σωστό – τότε είναι σωστό! Η αυτοπεποίθησή σου τώρα, θα είναι το πιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

σκορπιός

Νέες ιδέες σχετικά με τον τρόπο που εκφράζεσαι, θα σε βοηθήσουν να αλληλοεπιδράς με το ταίρι σου, με καινούργιους και μη δοκιμασμένους τρόπους. Αν είσαι πρόθυμη να το δοκιμάσεις, τότε τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Σε περιμένει μια νέα πορεία παθιασμένης χαράς, ακόμη και αν χρειάζεται χρόνος για να την πετύχεις. Όμως, το κεφάλαιο που αναδύεται τώρα στην ερωτική σου ζωή, διαθέτει άφθονη μαγεία! Οπότε αγκάλιασέ το με αυτοπεποίθηση.

τοξότης

Θα είναι σοφή κίνηση, αν κάτι στην ερωτική σου ζωή φαίνεται εκτός τόπου ή εντελώς ασυνήθιστο, να μη του δώσεις ιδιαίτερη σημασία. Αντί να το κάνεις μεγάλη υπόθεση ή να δημιουργήσεις σκηνή, κράτησε την ανακάλυψη για τον εαυτό σου. Μια ήρεμη και χαλαρή προσέγγιση, σου διασφαλίζει πως διατηρείς την ακεραιότητά σου. Θα μπορέσεις να δεις πόσο έξυπνό θα είναι να κρατήσεις κρυφά τα χαρτιά σου, σε σύντομο διάστημα.

αιγόκερως

Η αμφιβολία και η απαισιοδοξία είναι εχθροί και μπορεί να σου καταστρέψουν τον ενθουσιασμό, άμεσα. Το ν’ αναρωτιέσαι αν έχεις τον σεβασμό ή την υποστήριξη του εραστή σου, δεν θα πρέπει πλέον να αποτελούν πρόβλημα. Το να αισθάνεσαι καθησυχασμένη για το επίπεδο της ερωτικής σου ζωής, θα πρέπει να είναι αρκετό για να πάψεις να σκέφτεσαι αρνητικά. Κοίτα το φως!…..όχι τις σκιές.

υδροχόος

Ένα νέο επίπεδο δέσμευσης τροφοδοτεί την επιθυμία σου, να είσαι όσο καλύτερη σύντροφος μπορείς για τον εραστή σου. Οι ιδέες σου μπορεί να φαίνονται ξαφνικές ή ακόμη και ριζοσπαστικές, αλλά η προθυμία σου να αλλάξεις…. είναι αρκετά ισχυρή για να μπορέσεις να τις προωθήσεις.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες

Έχεις δίκιο που αισθάνεσαι πως η αφοσίωση και η επιμονή σου για την πρόοδο της σχέσης σου με ένα συγκεκριμένο τρόπο….αποδίδουν. Η ώθηση που φέρνει αυτό στην αυτοπεποίθησή σου, βοηθά την αυθεντική γοητεία και τη μοναδικότητά σου, να λάμψει υπέροχα. Έχεις δουλέψει σκληρά για να φτάσεις εκεί που βρίσκεσαι τώρα με τα ερωτικά σου. Μη χαλαρώσεις τις προσπάθειές σου. Τόλμησε να είσαι, όσο το δυνατόν πιο τολμηρή….γιατί οι παθιασμένες ενέργειες, φέρνουν παθιασμένα αποτελέσματα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments