Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Ομάδα του εξωτερικού χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ

Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Ομάδα του εξωτερικού χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ
Βασίλης Μπάρκας μεταγραφή: Ομάδα από το εξωτερικό χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ για να μάθει τις προθέσεις της για τον παίκτη.

Τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μπάρκας έχει εξελιχθεί στον καλύτερο και πιο σταθερό Έλληνα τερματοφύλακα. Αυτό του έχει δώσει και φανέλα βασικού στην Εθνική ομάδα. Εδώ και τουλάχιστον δυο καλοκαίρια αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση το. Η Ρόμα είχε δείξει ζεστό ενδιαφέρον, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τις Μονπελιέ και Σέλτικ. Ωστόσο μέχρι σήμερα καμία από αυτές τις υποθέσεις δεν προχώρησε παραπάνω από το φιλολογικό ενδιαφέρον.

Ο ίδιος ο Μπάρκας δεν βλέπει με αρνητικό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Αντίθετα αυτό είναι το όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ. Αν έρθει κάποια πρόταση που καλύπτει την ομάδα και τον ίδιο τότε θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν έχει πιέσει ποτέ στο να γίνει κάποια μεταγραφή. Ειδικότερα όταν οι πρώτες κρούσεις ήταν χαμηλότερες από αυτά που θέλει η Ένωση.

Χτύπησαν την πόρτα της ΑΕΚ

Τα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο άλλαξαν κατά πολύ μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Όλες οι ομάδες πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση. Στο παρελθόν η Ένωση ζητούσε τουλάχιστον δέκα εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο τα πράγματα τώρα έχουν αλλάξει και οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα έλεγαν όχι και σε μια λίγο μικρότερη πρόταση.

Στην ΑΕΚ λοιπόν έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε μία δυναμική πώληση. Ψηλά στο κάδρο λοιπόν βρίσκεται ο Έλληνας τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας. Σύμφωνα με την «Sportime», ομάδα από το εξωτερικό έκανε κρούση για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα. Η ΑΕΚ ξεκαθάρισε λοιπόν ότι δεν τον δίνει κάτω από 7-8 εκατ. ευρώ. Από κει και πέρα δεν υπήρξε κάποια περαιτέρω εξέλιξη, πάντως το όνομα του θα παίξει συχνά το καλοκαίρι. Για την ώρα ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του με την ΑΕΚ.

Πάντως οι “κιτρινόμαυροι” αν χάσουν τον Μπάρκα πρόκειται να κάνουν βασικό γκολκίπερ τον Παναγιώτη Τσιντώντα. Ο δεύτερο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έχει δείξει έτοιμος όσες φορές χρειάστηκε να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments