Αθλητισμός

Ομπράντοβιτς Φενέρμπαχτσε: Θετικό το κλίμα στις διαπραγματεύσεις

Ομπράντοβιτς Φενέρμπαχτσε: Θετικό το κλίμα στις διαπραγματεύσεις
Ομπράντοβιτς Φενέρμπαχτσε: Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, θετικό είναι το κλίμα ανάμεσα στον σπουδαίο Σέρβο προπονητή και τη Φενέρ.

Είναι το ερώτημα του καλοκαιριού όσον αφορά τους πάγκους της Euroleague. Θα μείνει ή θα φύγει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη Φενέρμπαχτσε.  Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο μέρη βρίσκονται στην 4η μέρα και στην Τουρκία αναφέρουν πως προχωρούν σε θετικό κλίμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σέρβος προπονητής θα επιστρέψει στο Βελιγράδι το Σάββατο 19 Ιουνίου. Όπως σημειώνει, σωστά, το DNA, το θέμα της παραμονής ή της αποχώρησης του Ζοτς από το «τιμόνι» της Φενέρ κρατάει… stand by ολόκληρη της μπασκετική Ευρώπη και επηρεάζει άμεσα ή έμμεσα τα μεταγραφικά νέα αρκετών ομάδων. Ο Ομπράντοβιτς έφτασε στην Πόλη τη Δευτέρα (15/6) και το Σάββατο (19/6) αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μέσα στην εβδομάδα έκανε πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, για να αναλυθούν όλα τα πιθανά σενάρια για τη σεζόν 2020-2021.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο ρεπόρτερ, Ισμαΐλ Σενιόλ, στις διαπραγματεύσεις, που βρίσκονται πια στην 4η μέρα, παρατηρείται πιο θετικό κλίμα, συγκριτικά με τις συζητήσεις της πρώτης μέρας. Ο Ομπράντοβιτς και η Φενέρ συζητούν τον πιθανό σχεδιασμό που θα ακολουθήσουν, σε περίπτωση παραμονής του στην Τουρκία, ενώ τα υπάρχοντα συμβόλαια αποτελούν ένα από τα θέματα που «πέφτουν» στο τραπέζι.

Οι επιτυχίες του Ζέλικο μιλούν από μόνες τους

Θυμίζουμε ότι ο Ομπράντοβιτς ως αθλητής αγωνίστηκε σε Μπόρατς Τσάτσακ και Παρτιζάν, ενώ ως προπονητής έχει κάτσει στους πάγκους των Παρτιζάν, Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενετόν Τρεβίζο, Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε με τεράστιες επιτυχίες. Ανάμεσα σε άλλα, έχει κατακτήσει 9 φορές την Euroleague, 2 φορές το Κύπελλο Σαπόρτα, 16 εθνικά πρωταθλήματα και 11 Κύπελλα στις χώρες όπου έχει εργαστεί.

Με τη Γιουγκοσλαβία – Σερβία έχει κατακτήσει ως προπονητής, ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, χρυσό στο Ευρωμπάσκετ του 1997 και χάλκινο στο αντίστοιχο τουρνουά του 1999, καθώς και χρυσό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 1998.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments