Αθλητισμός

Super League θεατές: Συμφώνησαν οι ομάδες – Η ένσταση του ΠΑΟΚ

Super League θεατές: Συμφώνησαν οι ομάδες – Η ένσταση του ΠΑΟΚ
Super League θεατές: Η εικόνα από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη της λίγκας είναι ότι όλες οι ομάδες συμφώνησαν να ζητήσουν να υπάρχει κόσμος στα παιχνίδια που απομένουν. Ποια ένσταση κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.

Όλες οι ομάδες της Super League 1, με βάση τη σημερινή τηλεδιάσκεψη που έγινε, ζήτησαν να επιστρέψουν οι θεατές στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας μετά την υποχώρηση της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι ομάδες θα προτείνουν στην κυβέρνηση και τις υγειονομικές Αρχές να υπάρχει κόσμος της τάξης του 20 με 30% στις εξέδρες για τα υπόλοιπα παιχνίδια των play off και των playout. Με λίγα λόγια, επί της αρχής όλες οι ομάδες είναι υπέρ της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, με τον ΠΑΟΚ να καταθέτει μια -ιδιαίτερη- ένσταση στο σημερινό συμβούλιο.

Να σημειωθεί ότι έχει γίνει συνάντηση της λίγκας με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ έχουν στείλει και οι ομάδες επιστολές προς το υφυπουργείο, ζητώντας να υπάρξει κόσμος στα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο «Δικέφαλος» τόνισε πως υπήρχε απόφαση πριν την έναρξη των αγώνων των playoff και πως τα ματς που έγιναν ήδη χωρίς φιλάθλους, θα πρέπει να γίνουν έτσι και στον δεύτερο γύρο για λόγους ισονομίας.

Τι ένσταση κατέθεσε ο ΠΑΟΚ

Επίσης, ο ΠΑΟΚ τόνισε πως είναι διαφορετικό το 20% του OAKA και διαφορετικό το 20% της Τούμπας, επικαλούμενος μάλιστα και τα πολλά εισιτήρια διαρκείας που έχει πουλήσει. Έτσι, λοιπόν, έκανε αντιπρόταση για 8.000 σε κάθε γήπεδο, κυρίως γι’ αυτά που έχουν μεγάλη χωρητικότητα. Ο Μάκης Γκαγκάτσης τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του κόσμου και πως το ποσοστό πρέπει να αφορά τα διάρκειας και όχι την χωρητικότητα των γηπέδων. Συν τοις άλλοις, ένα άλλο ζήτημα που έχει τεθεί στο τραπέζι, είναι το θέμα της ευθύνης σε περίπτωση κρούσματος από τους θεατές που θα βρεθούν στα γήπεδα.

Να τονίσουμε ότι τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές που θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους και τις τελευταίες εξελίξεις με τα ανεβασμένα νούμερα στα κρούσματα των τελευταίων ημερών, ειδικά στις περιοχές της Ροδόπης και της Ξάνθης.

Η επόμενη αγωνιστική στην Super League

Σάββατο 20 Ιουνίου

20:30 ΠΑΟΚ–ΟΦΗ 21:30 ΑΕΚ–Άρης

Κυριακή 21 Ιουνίου

19:15 Αστέρας Τρίπολης–Ατρόμητος 19:30 Ξάνθη–Παναιτωλικός 21:30 Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός

Δευτέρα 22 Ιουνίου

19:30 Λάρισα–Βόλος 20:00 Πανιώνιος–Λαμία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments