Ελλάδα

10χρονη Μαρκέλλα: Πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την κόρη της «κοκκινομάλλας» – Την παραμόνευε χρόνια

10χρονη Μαρκέλλα: Πήγαινε στο ίδιο σχολείο με την κόρη της «κοκκινομάλλας» – Την παραμόνευε χρόνια
10χρονη Μαρκέλλα: Η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται ότι σχεδίαζε την αρπαγή αρκετό καιρό πριν.

Μιλώντας  στο MEGA, αδερφός της Μαρκέλλας αποκάλυψε πως η 10χρονη πήγαινε στο ίδιο σχολείο, με την κόρη της “κοκκινομάλλας”. Της γυναίκας που ότι είχε αρπάξει, και ασέλγησε σε βάρος της. Την ώρα που η 33χρονη γυναίκα βρίσκεται πια στα χέρια των αρχών και περιμένει να βρεθεί τη Δευτέρα μπροστά στην ανακρίτρια για να απολογηθεί, οι αποκαλύψεις για την υπόθεση παίρνουν μορφή “χιονοστιβάδας”.

Οι μαρτυρίες για την 33χρονη

Ο μάρτυρας που φέρεται να ξεσκέπασε την «κοκκινομάλλα» στην υπόθεση της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τις πρώτες του ενέργειες μόλις έμαθε ότι το κοριτσάκι εξαφανίστηκε. Ο συγκεκριμένος άνδρας μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή Live News, με το τηλεφώνημά του να είναι η αρχή για το ξετύλιγμα της υπόθεσης. «Όταν είδα ότι είναι η Μαρκέλλα βγήκα και εγώ να ψάξω. Όταν ακούστηκε στην τηλεόραση ότι είναι από το ευρύτερο περιβάλλον, και για την κοπέλα που είναι γειτόνισσα και ότι ο άντρας της κάνει χρήση ναρκωτικών, όλα αυτά με οδήγησαν να πάω στην αστυνομία», ανέφερε ο μάρτυρας.

Την παραμόνευε

Η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται ότι σχεδίαζε την αρπαγή αρκετό καιρό πριν. Αν και η μικρή Μαρκέλλα έφυγε από τη γειτονιά πριν από τέσσερα χρόνια, η 33χρονη συντηρούσε την εικόνα της στα μάτια της ανήλικης καθημερινά, πίσω από τα σχολικά κάγκελα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας Αλέξη Κούγια

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στο MEGA, χαρακτήρισε την υπόθεση πρωτοφανή, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι πρωτοφανής αρπαγή – απαγωγή για τη διενέργεια ασελγών πράξεων… Χορήγηση ναρκωτικών σε ανήλικο… Πρωτοφανής υπόθεση. Ακόμα και τα παιδιά στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να απασχολήσει. Απαγωγή, με χορήγηση ναρκωτικών, να φορέσει στο παιδάκι χειροπέδες…” Δεν έκρυψε μάλιστα τις υποψίες του, ότι η γυναίκα μπορεί να έχει συνεργούς. “Υποπτέυομαι ότι έχει συνεργούς. Όταν πρέπει να δώσεις ναρκωτικά και να δράσεις με αυτό τον τρόπο, δεν είσαι ποτέ μόνος… “

Οι κατηγορίες σε βάρος της

Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία. Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων για να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις. Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα. Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης. Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments