Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 109: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 18/6 – Η Ελένη τα χάνει όλα

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 109: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 18/6 – Η Ελένη τα χάνει όλα
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 109: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (18/06/2020) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Δούκας επικρατεί, για ακόμα μια φορά, στη μάχη για τη βιομηχανική ζώνη. Το δικαστήριο αποφασίζει υπέρ της απαλλοτρίωσης. Η Ελένη χάνει και το σπίτι και τα χωράφια της. Ο Μιλτιάδης με τον Νικηφόρο κάνουν αγώνα δρόμου για να σταματήσουν τα σχέδια του Δούκα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους. Η Ελένη δέχεται ένα ακόμα πλήγμα όταν οι αγρότες αποφασίζουν να διαλύσουν τον Συνεταιρισμό τους. Παράλληλα, η Θεοδοσία συνεχίζει να τραβάει το σκοινί και να μη δίνει το διαζύγιο στον Λάμπρο. Η Ανέτ ανακοινώνει στον Δούκα πως θα επιστρέψει στο Παρίσι, αρκεί να πείσει τον Μελέτη να έρθει μαζί της και εκεί να του πει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη και ο Μελέτης αποφασίζουν να κλέψουν χρήματα απ’ τον Δούκα και να το σκάσουν. Θα τα καταφέρει ο Μελέτης ή θα πιαστεί σαν ποντικός; Οι φουρτούνες για την Ελένη δεν λένε να σταματήσουν όταν μια δικαστική ειδοποίηση θα την φέρει μπροστά στον χειρότερο φόβο της. Ο Ιορδάνης έρχεται με μια πρόταση προς τη Δρόσω και την Ελένη που θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση των τριών αδελφών.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Νικηφόρος, με τη βοήθεια ενός ακόμα συμμάχου, αποκτά στοιχεία που θα ταρακουνήσουν συθέμελα τα σχέδια του Δούκα για τη βιομηχανική ζώνη. Τα στοιχεία αυτά μπορούν να στείλουν τον πατέρα του ακόμα και στη φυλακή! Ο Κωνσταντής βρίσκει την αχίλλειο πτέρνα του Τόλλια, προκειμένου να τον ξαναπάρουν με το μέρος τους. Παράλληλα βοηθάει οικονομικά τη Θεοδοσία χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε μια παράτολμη κίνηση. Στόχος του είναι να πραγματοποιήσει το σχέδιο της Πηνελόπης και να το σκάσουν μαζί.

Ύστερα απ’ την απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της Ελένης απέναντι στον Κυπραίο, η σχέση τους φαίνεται να οδεύει προς το τέλος της. Η Θεοδοσία κανονίζει μια συνάντηση με δικηγόρους για το διαζύγιο αλλά εκεί ο Λάμπρος θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Ελένη βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου για την απαλλοτρίωση αλλά τα πράγματα φαίνονται δυσοίωνα ενώ την ίδια στιγμή ο Ιορδάνης, μετά τη συνάντησή του με την Ασημίνα, προσπαθεί να αποσπάσει απ’ τη Δρόσω το μυστικό της, κι αυτή τη φορά τα καταφέρνει.

Η ιστορία

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και η αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments