Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: «Παίζει» να μείνει ο Ρούμπιτ

Ολυμπιακός ρόστερ: «Παίζει» να μείνει ο Ρούμπιτ
Ολυμπιακός ρόστερ: Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στη στελέχωση της ομάδας της νέας σεζόν, υπάρχει περίπτωση να μείνει στον Πειραιά ο Όγκουστιν Ρούμπιτ.

Με βάση το πως κινούνται στον Ολυμπιακό, όπου φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει αρκετά τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας σεζόν ίσως τον Ιούνιο να τον έχουν ολοκληρώσει.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει τον Σάσα Βεζένκοβ να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα ώστε να ανάψει το «πράσινο» φως για την παραμονή του Όγκουστιν Ρούμπιτ. Ο Έλληνας τεχνικός ψάχνει ένα «τεσσαροπεντάρι» με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αμερικανού (καλό σουτ μέσης απόστασης, καλό low post παιχνίδι σαν τεσσάρι, ικανός στην άμυνα με αλλαγές, καλός ριμπάουντερ) και όλα δείχνουν πως θα ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος συμβολαίου μαζί του.

Η μείωση αποδοχών τον… μονιμοποιεί

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει ο Αμερικανός ψηλός να δεχτεί μία λογική μείωση των προβλεπόμενων αποδοχών του. Για την σεζόν 2020-21 είναι να παίρνει περίπου 650-700 χιλιάδες δολάρια και θα του ζητηθεί να κατέβει πιο χαμηλά. Όπως γράψαμε και παραπάνω, βασικός λόγος για να μείνει ο Ρούμπιτ, είναι να ανανεώσει ο Βεζένκοβ διότι σε διαφορετική περίπτωση ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για διαφορετικό στυλ παίκτη.

Τι ισχύει με τα άλλα μεταγραφικά μέτωπα

Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία για την εξέλιξη της υπόθεσης του Κώστα Σλούκα. Σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει ή οριστικοποιηθεί κάτι, αλλά ο Σλούκας φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε. Ο Τσαρλς Τζένκινς, που φημίζεται για την άμυνά του, θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού και η τελευταία θέση της περιφέρειας φαίνεται πως θα καταλήξει στον Άαρον Χάρισον. Σύμφωνα με το gazzeta, από τον Μάιο έχει γίνει γνωστή η επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα να εντάξει στο επόμενο ρόστερ της ομάδας τον Αμερικανό περιφερειακό της Γαλατάσαραϊ.

Δείτε στιγμιότυπα με τον Άαρον Χάρισον από τη φετινή σεζόν

Όλα δείχνουν πως οι Πειραιώτες έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Χάρισον, ωστόσο υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τον Ράιαν Μπρόκχοφ. Ο Χάρισον πάντως είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ολοκληρώσει το ρόστερ του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν 2020-21.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments