Πολιτική

Τσίπρας: Ο Παπαδημούλης έκανε λάθος αλλά το θέμα είναι λήξαν

Τσίπρας: Ο Παπαδημούλης έκανε λάθος αλλά το θέμα είναι λήξαν
Τσίπρας: Σύσκεψη με τους ευρωβουλευτές της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είχε σήμερα ο πρόεδρος του κόμματος, κατά την οποία πήρε θέση και για το θέμα που προέκυψε με τα ακίνητα του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει από τα ακίνητα του Δημήτρη Παπαδημούλη πήρε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της σύσκεψης με τους ευρωβουλευτές της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πολυετή προσφορά και χωρίς ψεγάδια στη διαδρομή του. Ο τρόπος που επέλεξε τώρα να επενδύσει τα χρήματα, που απέκτησε νόμιμα και όχι παράνομα, ήταν λάθος. Νομίζω ότι το έχει κατανοήσει και ο ίδιος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θέμα θεωρείται λήξαν»

Και προσέθεσε: «Μετά και τη σαφή δέσμευσή του, ότι όσο κατέχει δημόσιο αξίωμα δεν θα εισπράττει ούτε ένα ευρώ από ακίνητα που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες και θα δίνει το σύνολο των χρημάτων αυτών σε κοινωνικές δράσεις, το θέμα θεωρείται λήξαν».

«Από εδώ και στο εξής, οποιαδήποτε αναπαραγωγή του θέματος συνιστά μονάχα αντιπερισπασμό της ΝΔ στην προσπάθειά της να κρύψει και να συμψηφίσει τα πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα εκατοντάδων εκατομμυρίων που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε», υπογράμμισε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Στέλιου Κούλογλου

Το κλίμα ήταν από την αρχή «βαρύ» καθώς οι σχέσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Στέλιου Κούλογλου είναι τεταμένες ενώ αρκετές φορές οι τόνοι στη συζήτηση ανέβηκαν αρκετά, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Πιο σκληρός ήταν ο Στέλιος Κούλογλου, σύμφωνα με το Star, που είπε: «Εκθέτεις και το κόμμα αλλά κυρίως εκθέτεις τον εαυτό σου. Είναι άλλο το νόμιμο, άλλο το ηθικό».

Τότε ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωσε ότι η παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής της ευρωομάδας είναι στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα κάτι που όμως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε αποδεκτό. Βέβαια είναι κάτι που αρνήθηκαν και οι υπόλοιπο τονίζοντας πως δεν χρειάζεται να συμβεί.

Εξάλλου, και πριν από μερικές ημέρες, μέσω του εκπρόσωπου του κόμματος Αλέξη Χαρίτση, η Κουμουνδούρου κάλυψε πλήρως τον ευρωβουλευτή. .« Ο κ. Παπαδημούλης, ένας άνθρωπος με μακρά πολιτική διαδρομή, με τη δήλωσή του έδωσε πλήρεις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και ξεκαθάρισε πως ό,τι έχει πράξει έχει γίνει με απόλυτη διαφάνεια», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments