Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [19/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [19/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [19/06/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Παρασκευή [19/06/20].

Κριός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να είστε πιο αισιόδοξοι για την πιθανότητα να κερδίσετε την καρδιά κάποιου συγκεκριμένου ατόμου. Έχετε την τάση να σκέφτεστε απαισιόδοξα, για να μην απογοητευτείτε εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως περιμένατε. Δείτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Ταύρος

Η ερωτική σας ζωή σας επιφυλάσσει μια μεγάλη περιπέτεια. Τις περισσότερες φορές στοχεύετε στο μεγάλο πάθος και τον ενθουσιασμό, αλλά κατά βάση θα θέλατε κάποιον/α που να σας καταλαβαίνει και να θέλει να είναι μαζί σας ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σας. Είναι φυσιολογικό να θέλετε να χαλαρώνετε τους ρυθμούς σας πότε-πότε.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την χαλάρωση. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να διατηρήσετε μια αίσθηση γαλήνης και αρμονίας με τον/την αγαπημένο/η σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα συναισθήματα. Αφήστε τα να βγουν στην επιφάνεια και μοιραστείτε τα με το ταίρι σας. Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα με κεριά και απαλή μουσική. Θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ.

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει μια συζήτηση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας. Θα διαπιστώσετε ότι με ελάχιστη προσπάθεια θα συνεννοηθείτε εξαιρετικά καλά. Θα είναι σαν να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Υπάρχει μια πολύ ξεχωριστή σχέση ανάμεσά σας.

Παρθένος

Σήμερα έρχεστε πιο κοντά στην πιθανότητα μιας νέας ερωτικής σχέσης. Αν μέχρι τώρα δυσκολευόσασταν να συγκρατήσετε τις παρορμήσεις σας σε σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο, τώρα θα αισθανθείτε πολύ πιο χαλαροί. Η στρατηγική που ακολουθούσατε μέχρι τώρα δεν απέδωσε. Ίσως με τη χαλαρή σας στάση να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Ζυγός

Ο έρωτας περνάει όντως από το στομάχι και θα το διαπιστώσετε σήμερα. Εάν καταφέρετε να ανακαλύψετε το αγαπημένο φαγητό του ατόμου που σας ενδιαφέρει και να του το προσφέρετε, να είστε βέβαιοι ότι θα του μείνετε αξέχαστοι.

Σκορπιός

Αναγνωρίζετε πολύ πιο εύκολα τα συναισθήματά σας χάρη στην ενέργεια της σημερινής μέρας. Και αυτό για σας είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα, καθώς τείνετε να τα αγνοείτε εντελώς, κάτι που συχνά οδηγεί σε περίπλοκες καταστάσεις. Όσο περίεργη και αν σας φαίνεται αρχικά αυτή η αίσθηση, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενά σας βήματα για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει τις απαντήσεις στο πώς μπορείτε να πλησιάσετε το άτομο των ονείρων σας. Θα αισθανθείτε πιο λυμένοι στις αλληλεπιδράσεις σας μαζί του και θα μπορείτε να εκφράσετε ανοιχτά το ενδιαφέρον σας. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για εσάς, καθώς συνήθως φοβάστε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα ανακαλύπτετε ότι η μουσική και το φαγητό είναι οι σύμμαχοί σας στην κατάκτηση του αντικειμένου του πόθου σας. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με άφθονο καλό φαγητό και θα ανταμειφθείτε αναλόγως.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας καταπραΰνει τα άγχη σας και σας κάνει να νιώθετε ήρεμοι και χαλαροί ώστε να απολαύσετε το παιχνίδι του έρωτα. Μην αφήνετε τις φοβίες σας να σας εμποδίσουν να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό. Αφήστε στην άκρη τις ανησυχίες σας και επικεντρωθείτε στην μαγεία του έρωτα.

Ιχθύες

Ο τρόπος που ντύνεστε, παίζει σημαντικό ρόλο στο αποψινό σας ραντεβού. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι το άλλο άτομο θα εντυπωσιαστεί από την εμφάνισή σας και την αισθητική σας γενικότερα. Μόλις ολοκληρωθεί η εντυπωσιακή σας είσοδος, μπορείτε να γνωριστείτε καλύτερα μεταξύ σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments