Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-1

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-1
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Με πέναλτι στο 90' ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ, επικράτησε 3-1 στην Τούμπα και πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play offs.

Για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στην Τούμπα και για την ώρα κρατά αγκαλιά τη δεύτερη θέση και την έξοδό του στα προκριματικά του Champions League. Το αποτέλεσμα ωστόσο, αδικεί τους Κρητικούς που ήταν πολλοί καλύτεροι στο χορτάρι και προηγήθηκαν με τον Νέιρα. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με τον Τζόλη και έκανε την ανατροπή με πέναλτι στο 90′ ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα σημείωσε και τρίτο γκολ.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία, ψάχνοντας τρόπους ώστε να πλησιάσουν στις αντίπαλες περιοχές. Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ κακή εικόνα για 40 λεπτά. Στο 27′ μάλιστα πολύ καλή εκτέλεση, του Νέιρα έστειλε τη μπάλα χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι με τον ΟΦΗ να έχει μία καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” άρχισε να παίρνει μπρος από το 40 και μετά. Στο 41′ η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία με τον Γουόλι να διώχνει αρχικά εκπληκτικά με το ένα χέρι την κεφαλιά του Μάτος και τον Ελ Καντουρί στη συνέχεια να στέλνει στο δοκάρι τη μπάλα με κεφαλιά από πολύ κοντά. Στο 44′ ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά για τον Ελ Καντουρί που γύρισε στον Άκπομ και από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Ωστόσο, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ΟΦΗ σόκαρε τους γηπεδούχους. Στο 49′ Στάικος έκανε ένα σουτ από πολύ μακριά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, με τον Νέιρα να γίνεται αποδέκτης και από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 54′ ο Φερέιρα πέρασε στο παιχνίδι τον 18χρονο Τζόλη αντί για του Λάμπρου και δικαιώθηκε. Ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον νεαρό να τελειώνει εκπληκτικά κάνοντας το 1-1. ο επόπτης ακύρωσε αυτό τερματικά αλλά μετά από την συμβολή του VAR ο διαιτητής επικύρωσε το γκολ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και δικαιώθηκαν στο 87′ όταν κέρδισαν πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR για το κράτημα του Νάστου πάνω στον Άκπομ. Ο Νιγηριανός με αγγλικό διαβατήριο επιθετικός του δικεφάλου ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και σημείωσε το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Τελικά λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης στο 99′ ο Ελ Καντουρί πέτυχε και τρίτο τέρμα για τον ΠΑΟΚ λίγο πριν δηλαδή λήξη η αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκη, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλη, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Λάμπρου, Μπίσεσβαρ και Άκπομ.

ΟΦΗ: Γουόλι, Μπράουν, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης, Βίκτορ, Νέιρα, Στάικος, Σεμέντο, Βαζ και Φιγκεϊρέδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments