Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει Νόκο – Μένει ΟΑΚΑ ο Μπέντιλ

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει Νόκο – Μένει ΟΑΚΑ ο Μπέντιλ
Παναθηναϊκός: Τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν χτίζει ο Γιώργος Βόβορας παρέα με τους συνεργάτες του. Ήδη τα πρώτα ονόματα που σκέφτεται έχουν γίνει γνωστά.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει και επισήμως στην μετα-Γιανακόπουλου εποχή. Ο Γιώργος Βόβορας που ανακοινώθηκε και επισήμως από τον σύλλογο έχει στα χέρια του τα “κλειδιά” της ΚΑΕ και ήδη έχει σηκώσει μανίκια για το χτίσιμο του ρόστερ της νέας σεζόν. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν οι “πράσινοι” θα συνεχίσουν στην Euroleague ή το Basketball Champions League, ωστόσο είναι σίγουρο πως το μπάτζετ έχει μειωθεί αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η ομάδα πλέον κινείται μόνο τα έσοδα – έξοδα, οπότε καταλαβαίνει κανείς πως δεν έχει περιθώρια για λάθος επιλογές παικτών.

Ήδη οι ιθύνοντες του “τριφυλλιού” έχουν δώσει τα χέρια με τον Μάρκους Φόστερ, με τις ανακοινώσεις να είναι θέμα χρόνου. Την ίδια ώρα, είναι εν αναμονή οι Λεωνίδας Κασελάκης και Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ εξετάζεται σοβαρά και η περίπτωση του Λάντρι Νόκο. Παράλληλα, στην ομάδα παραμένει ο Μπεν Μπέντιλ.

Σύμφωνα με το trifillara.gr οι “πράσινοι” σκέφτονται σοβαρά να κάνουν δικό τους τον παίκτη της Άλμπα Βερολίνου. Ο Καμερουνέζος ήταν μία από τις αποκαλύψεις των Γερμανών κατά τη διάρκειας της φετινής σεζόν στην Euroleague, μετρώντας 8,7 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, με 68,4% στις βολές, 60,5% στο δίποντο στα 22:09 λεπτά συμμετοχής που είχε μέσο όρο. Μπορεί το ύψος του να μην είναι αυτό που θα τρομάξει (2,08), όμως η συνολική παρουσία του μέσα στη ρακέτα τον καθιστά μία πολύτιμη μονάδα στη front line κάθε ομάδας, με τον Παναθηναϊκό να δίνει την ευκαιρία στον Νόκο για το επιπλέον βήμα στην καριέρα του.

Επίσης, σημειώνεται, πως στο ΟΑΚΑ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Μπέντιλ, με τον Γκανέζο σέντερ να έχει ήδη συμβόλαιο με τους “πράσινους”, αφού είχε υπογράψει διετές το περασμένο καλοκαίρι και τον Γιώργο Βόβορα να θέλει να κρατήσει το ρόστερ τον πρώην παίκτη του Περιστερίου και την επόμενη χρονιά.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζόναθαν Γκαρσία ο Παναθηναϊκός βολιδοσκοπεί και τον Αμερικάνο Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο Γκαρσία αναφέρει τα εξής: “Μετά την αποχώρηση του Νικ Καλάθη από τον σύλλογο, φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός βρήκε αντικαταστάτη του παίκτη. Nate Wolters, πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ πρόκειται να υπογράψει με την ελληνική ομάδα”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments