Ειδήσεις

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [21/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [21/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [21/06/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Κυριακή [21/06/20].

Κριός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να διαταράξει κάποια από τα σχέδιά σας, αλλά υπάρχει καλός λόγος για αυτό. Είχατε σκοπό να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη πορεία στη σχέση σας που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Τα τρέχοντα γεγονότα θα ανατρέψουν την κατάσταση. Στην αρχή θα θορυβηθείτε αλλά μετά θα καταλάβετε ότι είναι για καλό.

Ταύρος

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Στην αρχή βέβαια δεν θα δείτε τα πράγματα με αυτό τον τρόπο. Η σχέση σας μπορεί να περάσει από μια αλλαγή που θα ωφελήσει και τους δύο σας με διάφορους τρόπους.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φαίνεται να διαταράσσει κάτι που φαινόταν ως η αρχή μιας ξεχωριστής σχέσης. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σημαίνει ότι θα ερωτευτείτε ακόμη πιο βαθιά από όσο θα φανταζόσασταν. Δείχνει ότι είστε τελικά ευάλωτοι και άνθρωποι με ελαττώματα, ακόμη και αν το αντικείμενο του πόθου σας σάς έχει θεοποιήσει.

Καρκίνος

Σήμερα τα πάτε πολύ καλά σε οτιδήποτε διαφορετικό. Φταίει η ενέργεια της μέρας. Εάν βρεθείτε σε μια μικρή συγκέντρωση ή σε κάποια άλλη κοινωνική περίσταση, να περιμένετε ότι θα γοητευτείτε από κάποιον/α που απέχει πολύ από το είδος του ατόμου που συνήθως σας αρέσει.

Λέων

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ευνοεί τον έρωτα και τον ρομαντισμό. Μπορεί να αλλάξετε γνώμη για ένα συγκεκριμένο άτομο αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Στην πραγματικότητα, ίσως προσπαθείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε δύο εντελώς διαφορετικά άτομα. Δεν θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη σήμερα. Καλύτερα να περιμένετε μερικές μέρες.

Παρθένος

Αν νομίζατε ότι η σημερινή μέρα θα ήταν σαν τις άλλες για την ερωτική σας ζωή, θα το ξανασκεφτείτε. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει πως τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στην πραγματικότητα, μάλλον θα πρέπει να προετοιμαστείτε για το πιο παράξενο σενάριο που θα μπορούσατε να συναντήσετε.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας κρύβει εκπλήξεις. Η πιο πρόσφατη σχέση σας μπορεί να πάρει μια περίεργη τροπή που δεν θα μπορούσατε να προβλέψετε. Εάν αισθάνεστε μελαγχολία ή περιορίζεστε από περιστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε, ένα συγκεκριμένο γεγονός μπορεί να αποδειχθεί η διέξοδός σας.

Σκορπιός

Τα συναισθήματά σας είναι μπερδεμένα και επηρεάζονται άμεσα από το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Τη μια στιγμή αισθάνεστε τρελά ερωτευμένοι και την άλλη εκνευρίζεστε με το αντικείμενο του πόθου σας. Θα διαπιστώσετε ότι αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα κρατήσουν όλη μέρα., οπότε μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Περιμένετε!

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι έχετε μπροστά σας μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα. Είναι πιθανό να βγείτε πρώτο ραντεβού και να εκπλαγείτε από την απίστευτη χημεία ανάμεσα σε εσάς και το άλλο άτομο. Το γεγονός θα σας βάλει σε δίλημμα, καθώς πραγματικά θέλετε να παίρνετε το χρόνο σας για να γνωρίσετε κάποιον/α καλύτερα.

Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας είναι εντελώς απρόβλεπτος/η σήμερα. Θα διαπιστώσετε ότι τα σχέδια που έχετε κάνει αλλάζουν διαρκώς, ειδικά αν έχετε κανονίσει κάτι μαζί του/της. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ιδιαίτερα. Η ενέργεια της μέρας φταίει. Να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε και μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια υπέροχη έκπληξη.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να συγκρατείτε τα συναισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο άτομο. Το πρόβλημα είναι ότι αν προσπαθήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σήμερα, μπορεί να ακουστούν λίγο περίεργα αυτά που θα πείτε. Περιμένετε μια-δυο μέρες πριν κάνετε την κίνησή σας.

Ιχθύες

Εάν προσπαθείτε να οργανώσετε μια μελλοντική κοινωνική εκδήλωση, η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να προσθέσει ένα απροσδόκητο στοιχείο στην εξίσωση. Μπορεί να είχατε συγκεκριμένες ιδέες αλλά να βρεθείτε μπροστά σε μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Μην ανησυχείτε, όλα γίνονται για καλό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments