Lifestyle

Ζέτα Δούκα μαγιό: Η ανάρτησή της που “κόβει” την ανάσα

Ζέτα Δούκα μαγιό: Η ανάρτησή της που “κόβει” την ανάσα
Ζέτα Δούκα μαγιό: Τα likes έπεσαν βροχή μετά από το συγκεκριμένο ποστάρισμα.

Η φωτογραφία που πόσταρε πριν από μερικές ώρες η Ζέτα στο λογαριασμό της στο instagram κέρδισε τις εντυπώσεις. Η γνωστή ηθοποιός η απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές ανέβασε μια εικόνα στην οποία έχει ξαπλώσει σε σκαλιά φορώντας ένα εντυπωσιακό μαγιό, κερδίζοντας τα likes των followers της.

Μετά από μια περίεργη σεζόν στην οποία την είδαμε στην τηλεοπτική σειρά “Το καφέ της Χαράς” η Ζέτα Δούκα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της. Το “βίαιο” κόψιμο της σειράς εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού σταμάτησαν τα γυρίσματα και έτσι η Ζέτα Δούκα όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί ξεκίνησαν νωρίτερα τις καλοκαιρινές τους διακοπές τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για σειρές και ταινίες.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η Ζέτα Δούκα επέλεξε να μοιραστεί ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο οποίο ποζάρει με το εντυπωσιακό της μαγιό ξαπλωμένη σε μια σκάλα. Εικόνα την οποία και σχολίασε:  «Όταν ξεκινούν οι φωτογραφίες με μαγιό, ξεκινάει κι επισήμως το καλοκαίρι! #summer #swimsuit #summerphoto #lovesummer #greeksummer» έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Μια φωτογραφία την οποία αποκάλυψε ότι την τράβηξε ο σύζυγός της, Μιχάλης Χατζαντωνάς.

Η Ζέτα Δούκα αντιμετώπισε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το περασμένο διάστημα για το οποίο είχε μιλήσει στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά επισημαίνοντας: “Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι”, είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός, ενώ τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της πρόληψης και τη σημασία στην επιλογή γιατρών που θα πρέπει να κάνει κανείς, σε κάποιο πρόβλημα υγείας.

 

Όσο για το πρόβλημα της ίδιας, είπε: “Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments