Video

Αλίκη Κατσαβού: Τα δάκρυά της για τον Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού: Τα δάκρυά της για τον Κώστα Βουτσά
Αλίκη Κατσαβού: Για την έντονη απώλεια του Κώστα Βουτσά από την καθημερινότητά της μίλησε ενώ τα μάτια της είχαν γεμίσει δάκρυα.

Τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Dot» έδωσε η Αλίκη Κατσαβού όπου και μίλησε, όπως ήταν αναμενόμενο για τον Κώστα Βουτσά.

Η χήρα του γνωστού ηθοποιού μίλησε για την έντονη απώλεια του ηθοποιού από την καθημερινότητα της, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον. «Ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο», αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού και ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή Dot.

Πώς γνωρίστηκε η Αλίκη Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά;

Η ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τη γνωριμία της με τον Κώστα Βουτσά και τις φορές που έπαιξαν μαζί στη σκηνή. «Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση ”Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα”. Γιατί με φώναξαν να παίξω εγώ σε αυτή την παράσταση; Η γυναίκα του Κώστα;», αναρωτήθηκε για τη συνεργασία εκείνη.

«Γιατί στο πρώτο ανέβασμα πριν από κάμποσα χρόνια, το 2019, την είχα παίξει και είχα παίξει τον ίδιο ρόλο με τον πρώτο μου σύζυγο. Με τον Κώστα ήμουν 15 χρονών όταν έκανε τις Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα στον ΑΝΤ1. Μια σειρά από διηγήματα ελληνικά του Παπαδούκα και κάποια φίλη της μητέρας μου είχε γνωριμία εκεί και ήθελαν ένα νεαρό κορίτσι για ένα από τα επεισόδια. Με φωνάζουν και μετά με ξαναφωνάζουν για άλλα τρία επεισόδια, σύνολο τέσσερα και παίζω με τον Κώστα».

«Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο ορισμός της ζωής»

Να θυμίσουμε πως η γνωστή ηθοποιός, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πριν από λίγες ημέρες και μίλησε για τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, τις σχέσεις που διατηρεί με τις κόρες του και την απόφαση να κάνουν μαζί παιδί, αποκαλύπτοντας δε την απώλεια και του πρώτου της συζύγου.

«Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους φαίνεται παράλογο, γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ, όμως, κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας δεν ήταν ένας ογδοντάρης. Δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων. Ήταν έξω από τα μέτρα. Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κώστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments