Video

Γκάφα ΕΡΤ: Ρεπόρτερ έφυγε τρέχοντας σε live σύνδεση

Γκάφα ΕΡΤ: Ρεπόρτερ έφυγε τρέχοντας σε live σύνδεση
Γκάφα ΕΡΤ: Ένα αστείο συμβάν σημειώθηκε στο κρατικό κανάλι την ώρα που η σύνδεση ήταν live και η δημοσιογράφος, ενώ ήταν κάμερα, έφυγε τρέχοντας.

Μια λάθος συνεννόηση, όπως συμβαίνει συχνά σε μια live σύνδεση, είχε ως αποτέλεσμα ένα ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο στον «αέρα» της ΕΡΤ.

Είναι σύνηθες οι ζωντανές εκπομπές πολλές φορές να έχουν και τα απρόοπτά τους. Ένα τέτοιο απρόοπτο συνέβη και στον «αέρα» της ΕΡΤ όταν η δημοσιογράφος απλά «εξαφανίστηκε» από το πλάνο. Πιο συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ Κατερίνα Μπατζάκη βρισκόταν στην παραλία Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη.

Η σύνδεση ήταν live από την παραλία

Tο δελτίο ειδήσεων βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν η παρουσιάστρια συνδέθηκε με την παραλία όπου βρισκόταν η δημοσιογράφος. Η παρουσιάστρια έδωσε «πάσα» σε εκείνη η οποία απλά έφυγε από το πλάνο τρέχοντας.

Ξαφνικά η δημοσιογράφος έφυγε από πλάνο ενώ ήταν σε live σύνδεση

Ο κόσμος πολύς και η ζέστη επίσης, μπόλικη. Και την ώρα που ετοιμαζόταν, δηλαδή, για τη ζωντανή σύνδεσή της στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού για να μεταδώσει τι γίνεται ζωντανά στο σημείο που ήταν, εκείνη έφυγε από το πλάνο και χάθηκε πίσω από την κάμερα, δίχως να την ακούμε και δίχως να τη βλέπουμε.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει

Στο μεσοδιάστημα, για να μην υπάρχει «κενό» στον αέρα, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων συμπλήρωνε προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει γίνει: «Και μουσική ακούμε Κατερίνα. Εμείς ακούμε μουσική, η Κατερίνα μας ακούει;», ξεκίνησε για να προσθέσει, «Κατερίνα μας ακούς; Μπορούμε να κάνουμε τη σύνδεση;».

Αυτό το διάστημα, το οποίο ήταν μόλις λίγα δευτερόλεπτα αλλά τηλεοπτικά ήταν αρκετό, η δημοσιογράφος απάντησε το εξής: «Δεν ξέρω αν με ακούτε…», για να τη διακόψει η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και να την επιβεβαιώσει: «Ναι, ναι εμείς σε ακούμε».

Μάλλον το ζήτημα του… τρεξίματος σχετιζόταν με τεχνικό πρόβλημα στον ήχο

«Δεν ξέρω αν με ακούτε, εγώ δεν σας ακούω αλλά θα συνεχίσω… Καλημέρα, καλησπέρα βασικά, εδώ από το Αυλάκι στο Πόρτο Ράφτη…», απάντησε και συνέχισε να κάνει το ρεπορτάζ της. Έτσι, φαίνεται ότι ο λόγος που έτρεξε ενώ η κάμερα έδειχνε εκείνη, έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν είχε καλή σύνδεση και δεν την άκουγε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments