Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [21/06/2020].

Κριός

Αν οι γραμμές επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου ήταν προβληματικές πρόσφατα, τότε έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε κάτι αισθητά πιο βαθύ τώρα. Μερικές ειλικρινείς συζητήσεις με το σύντροφό σου, θα βοηθήσουν για να αποκατασταθεί η συναισθηματική σου χαρά. Μόνο φρόντισε στις συζητήσεις σας, να ακούς κι όχι μόνο να μιλάς…και να θυμάσαι πως μια διανοητική σύνδεση μπορεί να είναι συναρπαστική με τους δικούς της τρόπους.

Ταύρος

Ακόμα κι αν είσαι εκνευρισμένη ή αγχωμένη, κάποιος έχει την ικανότητα να σε κάνει να χαμογελάσεις. Αν είσαι σε σχέση, φτιάξε το κέφι του εραστή σου, με την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερη, τότε δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις μακριά για να εντοπίσεις αυτόν που σου ταιριάζει. Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που θα δεις κάποιο φιλικό σου άτομο με καινούργιο φως.

Δίδυμοι

Το πρόγραμμά σου θα αυξηθεί και θα σου προκαλέσει δυσάρεστες πιέσεις. Όμως η αγάπη στο μυαλό σου, θα μπορούσε να μειώσει κάθε άγχος όσο περνάει η μέρα. Μη προσπαθείς πολύ για να δημιουργήσεις ισορροπίες ανάμεσα στη δουλειά και τον έρωτα. Θα βρεθούν, αν το φροντίσεις και το προσέξεις ιδιαίτερα. Τελείωσε όσο πιο γρήγορα μπορείς με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, για να διασκεδάσεις αργότερα με το ταίρι σου, χωρίς να νιώθεις ενοχές.

Καρκίνος

Το να περνάς ποιοτικό χρόνο με κάποιον που αγαπάς θα σε χαλαρώσει και θα σου δώσει την ευκαιρία να φλερτάρεις. Ξέχασε το παρελθόν κι αφοσιώσου στη νέα εποχή των παθιασμένων δυνατοτήτων που σου προσφέρονται με την ευγενική παραχώρηση της σημερινής ηλιακής έκλειψης της νέας σελήνης. Είτε ζεις το όνειρο είτε δημιουργείς ζωντανές φαντασιώσεις για το μέλλον, νέα ξεκινήματα σε περιμένουν στα ερωτικά σου τώρα.

Λέων

Θα καλωσορίσεις την ευκαιρία να καλυτερέψεις τη σχέση σου. Η ηλιακή έκλειψη της νέας σελήνης, σε βοηθά να απομονωθείς και να σκεφτείς τις παθιασμένες σου δυνατότητες. Την ερωτική σου ζωή πρέπει να την επιβραδύνεις, να την ζήσεις και να την αγαπήσεις. Το να μπορείς να εκμεταλλευτείς τη δύναμη μιας νέας αρχής στα ερωτικά σου και ν’ αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, είναι μια ευκαιρία που έχει ήδη μπει σε τροχιά.

Παρθένος

Η συνεργασία με το ταίρι σου, θα έχει δυνατές συνέπειες. Με τη λαμπερή δύναμη της ηλιακής έκλειψης της νέας σελήνης, θα είσαι περισσότερο δεκτική στην ιδέα. Όχι μόνο είναι κάτι που σου προσφέρεται απλόχερα, αλλά η συνεργασία με τον εραστή σου, είναι το εισιτήριό σου για τη δημιουργία μιας σύνδεσης, που μπορεί να ενισχυθεί με την πάροδο του χρόνου.

Ζυγός

Ξέρεις πόση προσπάθεια καταβάλλεις για να διατηρήσεις τη σχέση σου και δε θα σε πείραζε καθόλου αν έδειχνε την εκτίμησή του γι’ αυτό ο εραστής σου. Αντί να ασχοληθείς όμως με τις ελλείψεις της σχέσης σου, εστίασε σε ό,τι σου φέρνει χαρά. Δεν μπορείς ακόμα να σταματήσεις τις προσπάθειες, αλλά μπορείς να κάνεις πολλά για να μάθει ο αγαπημένος σου πως είσαι δοσμένη ψυχή και σώμα, στην αρμονία και τη σταθερότητα της σχέσης σας.

Σκορπιός

Η αίσθηση της περιπέτειας αυξάνεται χάρη στην ηλιακή έκλειψη της νέας σελήνης, που επηρεάζει τη διάθεσή σου για ταξίδια. Αν είσαι σε σχέση τότε ο προγραμματισμός μιας απόδρασης με το ταίρι σου, θα γίνει προτεραιότητα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, παρόλο που τα όρια και οι περιορισμοί ενδέχεται να δημιουργούν προβλήματα, δεν πρόκειται να κάνεις πίσω στα «θέλω» σου…κι αυτό θα είναι συναρπαστικό!

Τοξότης

Θα θεωρήσεις απαραίτητο να απομακρύνεις τα εμπόδια, για να βελτιώσεις τις τρέχουσες καταστάσεις της ερωτικής σου ζωής. Η νέα σελήνη/ηλιακή έκλειψη σε προτρέπει να παρακάμψεις τη ντροπή ή τους φόβους και να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σχέση σου. Δε θα αποτύχεις, αν εμπιστευτείς τη διαίσθηση και την εσωτερική σου σοφία. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να φανείς λίγο ευάλωτη στο ταίρι σου.

Αιγόκερως

Η επιθυμία σου να εκφράσεις όσα νιώθεις, θα συνδυαστεί με την επιθυμία σου να επιτρέψεις στην παθιασμένη πλευρά σου, να σφυρηλατήσει μια νέα πραγματικότητα στη σχέση σου. Η νέα σελήνη/ηλιακή έκλειψη, στοχεύει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, υπενθυμίζοντάς σου, ότι το παρελθόν δεν αποτελεί κατευθυντήρια γραμμή για το μέλλον. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να ταρακουνήσει τον κόσμο σου….κι αυτό θα κάνει!

Υδροχόος

Οι συνήθειες, οι ρουτίνες ή ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, υπόκεινται σε αλλαγές, χάρη στη σημερινή ηλιακή έκλειψη της νέας σελήνης. Πολλά δείχνουν την προσπάθεια που έγινε πρόσφατα για να αλλάξει αυτό που ήταν κουραστικό ή δεν είχε ισορροπίες. Οι αλλαγές θα είναι πολύ καλές….κι ένα κύμα εμπνευσμένης απελευθέρωσης, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής στη σχέση σου.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ιχθύες

Τα αυξημένα πάθη και τα συναισθήματα θα μπορούσαν εύκολα να εκδηλωθούν σαν απογοήτευση αυτή τη στιγμή. Όμως το να εκφράσεις τις σκέψεις σου με ηρεμία, είναι απαραίτητο. Η ηλιακή έκλειψη της νέας σελήνης, σου θυμίζει την ανάγκη δημιουργίας στιγμών, βασισμένων στην ειλικρίνεια με το ταίρι σου. Ίσως, το να σκεφτείτε μαζί για να δημιουργήσετε κάτι εντυπωσιακό…. είναι ένα σχέδιο που αξίζει να ακολουθήσεις τώρα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments