Αθλητισμός

Δώνης – Μαρινάκης χειραψία: Ο χαιρετισμός των δύο ανδρών

Δώνης – Μαρινάκης χειραψία: Ο χαιρετισμός των δύο ανδρών
Δώνης - Μαρινάκης χειραψία: Οι δύο άντρες τα είπαν λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Μια πολύ όμορφη στιγμή μας χάρισαν Γιώργος Δώνης και Βαγγέλης Μαρινάκης λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League. Συγκεκριμένα η κάμερα του a-sports απαθανάτισε τον τεχνικού του “τριφυλλιού” να έχει μια χειραψία με τον ισχυρό άντρα της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, αλλά και με τη γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Λίνα Σουλούκου (και δικηγόρο/εκπρόσωπο του Δώνη) με την οποία συνομιλούσε στον αγωνιστικό χώρο ο κ. Μαρινάκης.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία:

Στα αγωνιστικά:

Μια «ανάσα» από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά την άνετη νίκη του με 3-0 επί του Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική των play offs. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε από νωρίς τις ορέξεις της, καθώς στο 5΄ ο Γκιγιέρμε και στο 21΄ Ελ Αραμπί είχαν δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Πειραιώτες. Στις καθυστερήσεις ο Καφού διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Έτσι, αν οι «ερυθρολεύκοι» φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το ΟΑΚΑ την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ θα πανηγυρίσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι «πράσινοι» το πάλεψαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω λόγω των πολλών απουσιών στη βασική ενδεκάδα. Παραμένουν, λοιπόν, χωρίς νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και στην στην 4η θέση με 46 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 75 βαθμούς και πάει με φόρα στη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Με αφορμή τη νίκη ο κ. Μαρινάκης μετά το ματς στις δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μακριά στο φετινό Europa League. Παράλληλα, τόνισε πως είναι άδικο ο επαναληπτικός με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο να γίνει χωρίς κόσμο. «Από την στιγμή που θα περάσουμε τη Γουλβς ο δρόμος είναι ανοιχτός και αυτή η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Στο Καραϊσκάκη μπορούσαμε να κερδίσουμε και να κερδίσουμε με ένα πολύ καλό σκορ. Είδαν οι παίκτες μας ότι έχουμε την δυνατότητα να το πράξουμε. Θα περάσουμε τη Γουλβς και μετά τρία παιχνίδια είναι. Είμαι αισιόδοξος. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» είπε.

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Σίγουρα όποτε παίζεις με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα.Πάντα αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται προσοχή. Άλλες φορές που προερχόμασταν από μεγάλες νίκες όπως με τη Γιουνάιτεντ είχαμε χάσει. Πάντα χρειάζεται σοβαρότητα. Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να κερδίζουν τον Παναθηναϊκό. Έτσι μεγάλωσα και εγώ. Μου δίνει μία ιδιαίτερη χαρά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments