Αθλητισμός

‘Εβερτον vs Λίβερπουλ: Προβληματισμός με την εμφάνιση των «κόκκινων»

‘Εβερτον vs Λίβερπουλ: Προβληματισμός με την εμφάνιση των «κόκκινων»
'Εβερτον vs Λίβερπουλ: Προβληματισμός με την εμφάνιση των «κόκκινων». Καλύτερη η Έβερτον

Επανεκκίνηση για την Πρεμιέρ Λιγκ με το ντέρμπι Έβερτον – Λίβερπουλ, που έληξε χωρίς βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στη νίκη με δοκάρι στο 80′ χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Έτσι, η Λίβερπουλ χρειάζεται πλέον πέντε βαθμούς στους υπόλοιπους οκτώ αγώνες για να διασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι (υποδέχεται τη Δευτέρα τη Μπέρνλι) ακολουθεί σε απόσταση 23 βαθμών.

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Έβερτον στο ντέρμπι και στο τέλος στάθηκε τυχερή που έφυγε με ισοπαλία από το Goodison Park. Σίγουρα αυτή η απώλεια δεν πρόκειται να στερήσει κάτι από την εδώ και μήνες ουσιαστικά, πρωταθλήτρια, όμως η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ δεν γύρισε όσο καλά θα ήθελε από τη διακοπή. Η Έβερτον την κράτησε σε λίγες σχετικά φάσεις και προς το τέλος είχε δοκάρι για να κλέψει το τρίποντο. Για 90 λεπτά στον πάγκο κράτησε τον Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γερμανός τεχνικός, στους 20 βαθμούς μπορεί να πέσει η διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από 30 αγωνιστικές.

Το ματς

Δυνατά μπήκαν στο ματς οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι και μόλις στο 4′ ο Ριτσάρλισον δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ωραία ενέργεια. Οι Reds δεν μπορούσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και χρειάστηκε να έρθει το 30′ για να απειλήσουν με την κεφαλιά του Μάτιπ, ενώ στο 34′ στην κόντρα ο Μανέ έστρωσε στον Φιρμίνο αλλά το αριστερό του Βραζιλιάνου πέρασε έξω και το πρώτο μέρος είχε ένα άσχημο νέο για την Λίβερπουλ καθώς στο 42′ ο Μίλνερ αποχώρησε τραυματίας.

Στην επανάληψη ο Ναμπί Κεϊτά στο 52′ δεν βρήκε στόχο υπό καλές προϋποθέσεις και στο 59′ η κεφαλιά του Φαν Ντάικ δεν ήταν τόσο δύσκολη υπόθεση για τον Πίκφορντ για να απαντήσει δύο λεπτά αργότερα με τον Κάλβερτ-Λιούιν η Εβερτον. Υστερα από ένα διάστημα μεστο οποίο οι Reds ήταν μεν μπροστά αλλά δεν έκαναν καθαρή φάση, στο 80′ ο Ντέιβις πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στιγμές μετά ο Κάλβερτ-Λιούιν δεν μπόρεσε ξανά να νικήσει τον Αλισον για να μείνει η λευκή ισοπαλία μέχρι το φινάλε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments