Ελλάδα

Φυσική – Λατινικά Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα που εξετάστηκαν

Φυσική – Λατινικά Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα που εξετάστηκαν
Φυσική - Λατινικά Πανελλήνιες 2020: Στα μαθήματα της Φυσικής και των Λατινικών εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων 2020. Δείτε τα θέματα που «έπεσαν»

Με τα μαθήματα της Φυσικής για τους υποψήφιους με το νέο και το παλαιό σύστημα και των Λατινικών μόνο για τους υποψηφίους με το παλαιό σύστημα συνεχίστηκαν σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ώρα έναρξης εξέτασης ήταν η 08:30 π.μ.. Υπενθυμίζεται, πως η εξέταση των μαθημάτων Γενικής Παιδείας ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και τώρα έχουν συνέχεια τα μαθήματα ειδικότητας έως και τις 30 Ιουνίου. Ακολουθούν τα θέματα , στα οποία εξετάστηκαν οι μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ). 

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής με το νέο σύστημα

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής με το παλαιό σύστημα για τα ημερήσια

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Φυσικής με το παλαιό σύστημα για τα εσπερινά

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Λατινικών με το παλαιό σύστημα για τα ημερήσια

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα των Λατινικών με το παλαιό σύστημα για τα εσπερινά

Σχετικά με το υπόλοιπο πρόγραμμα των Εξετάσεων:

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα συνεχίσουν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στις 24 Ιουνίου, όταν και θα εξεταστούν στα μαθήματα της Ιστορίας και της Πληροφορικής. Οι εξετάσεις με το νέο σύστημα ολοκληρώνονται για τα ΓΕΛ, στις 26 Ιουνίου με τα μαθήματα της Χημείας και των Οικονομικών. Σημειώνεται πως οι υποψήφιοι που διαγωνίζονται με το παλαιό σύστημα, θα εξεταστούν στις προαναφερθείσες ημερομηνίες.

Ειδικά μαθήματα:

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως την 13η Ιουλίου 2020. Αναλυτικότερα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν με την εξέταση των Αγγλικών (1/7) και θα συνεχιστούν με το Ελεύθερο και το Γραμμικό Σχέδιο (2/7 και 3/7, αντίστοιχα). Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των Ιταλικών (4/7). Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα Γερμανικά (6/7), τα Γαλλικά (7/7) και τα Ισπανικά (8/7).

Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στην εξέταση των μουσικών ειδικών μαθημάτων: Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Δεξιοτήτων (10/7), Μουσική Αντίληψη και Γνώση (11/7) και Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (13/7). Όσον αφορά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής των Υγειονομικών Εξετάσεων και της Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, αυτό έχει οριστεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments