Video

Ψευτογιατρός: Νέα καταγγελία από θύμα «Μου ζήτησε 10.000 ευρώ»

Ψευτογιατρός: Νέα καταγγελία από θύμα «Μου ζήτησε 10.000 ευρώ»
Ψευτογιατρός: «Ήξερε το όνομά μου, τη θεραπεία μου, την πάθησή μου, που νοσηλεύομαι, ήξερε τα πάντα για μένα» κατήγγειλε η άτυχη γυναίκα.

Μια νέα καταγγελία από ένα ακόμη θύμα του ψευτογιατρού ήρθε στο φως σήμερα. Συγκεκριμένα μια γυναίκα ανέφερε την περιπέτειά της με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και διηγήθηκε για το πως εξαπατήθηκε.

Η καταγγελία της γυναίκας

Συγκεκριμένα μίλησε στο Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο και είπε ότι γνώρισε τον 47χρονο στο ΙΚΑ Κορίνθου. «Με προσέγγισε στο ΙΚΑ Κορίνθου, έξω στην είσοδο, τον Σεπτέμβριο του 2015. Ήξερε το όνομά μου, τη θεραπεία μου, την πάθησή μου, που νοσηλεύομαι, ήξερε τα πάντα για μένα. Μου πρότεινε μια θεραπεία στο ιατρικό κέντρο, ήθελε 2.000 προκαταβολή, 8-10.000 θα στοίχιζε η θεραπεία μου και δεν θα χρειαζόταν να ταλαιπωρούμαι.

Ήξερε τα πάντα για μένα, και μετά από 2-3 μήνες, ξανά τα ίδια… Μου είπε ότι είχε κάνει ειδίκευση με κάποιον καθηγητή. Του είπα ότι γνωρίζω τον καθηγητή αυτόν. Μου έδωσε και την κάρτα του. Στα αγγλικά το όνομά του και ένα τηλέφωνο. Μου είπε ότι έχει κάνει ειδική εξειδίκευση στην τάδε νόσο. Όταν του είπα, ότι δεν έχω τα χρήματα, μου είπε ‘μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο, ή από κάποιον συγγενή»

Φωτογραφία ντοκουμέντο του «ψευτογιατρού»

Νέα φωτογραφία του δήθεν γιατρού έφερε στη δημοσιότητα εκπομπή του MEGA. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται ο ψευτογιατρός με τρία από τα θύματά του.Στο τραπέζι πάντως έχει μπροστά του ένα κινητό, πιθανότητα εκείνο που φέρεται να χρησιμοποιούσε για την ιδιότητα του γιατρού.  Νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία του κατηγορούμενου, με την εκτίμηση ότι θα συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για τη δράση του 47χρονου.

Η νέα φωτογραφία επί το έργον

Οι κατηγορίες

Μεταξύ άλλων, του αποδίδονται οι θάνατοι δύο παιδιών και ενός ηλικιωμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος αρνήθηκε τη κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή. «Δεν θα έκανα ποτέ κακό σε παιδιά, είμαι κι εγώ πατέρας» φέρεται να είπε στις δικαστικές αρχές και να ισχυρίστηκε πως τα σκευάσματα με τα βότανα τα χρησιμοποιούσε, γιατί πράγματι πίστευε πως κάνουν καλό.

Ο «ψευτογιατρός» τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς η μοναδική ικανότητά του να πείθει δεν φαίνεται να «έπιασε» ανακριτή και εισαγγελέα. Είναι και οι νέες καταγγελίες για τη δράση του που έρχονται συνεχώς στο φως. «Με βρήκε στο ΙΚΑ Κορίνθου με την τσάντα, κοστουμαρισμένος «ψάρευε» θύματα. Μου λέει «είμαι ογκολόγος, έχω ειδικευτεί ειδικά στη δική σας περίπτωση, έχω ιατρείο στην Ελβετία. Εγώ και άλλοι 5 -6 γιατροί υπάρχουμε στον κόσμο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments