Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [22/06/2020].

Κριός

Η καθοδήγηση από την περιέργειά σου μπορεί να οδηγήσει σε κάτι ενδιαφέρον ή ακόμη και συναρπαστικό, σχετικά μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Μια παθιασμένη περιπέτεια θα αποτελέσει μέρος αυτού του εξερευνητικού ταξιδιού…αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου. Η προσπάθεια που καταβάλλεις για να μάθεις περισσότερα για το συγκεκριμένο άτομο ή για τον έρωτα.. αυτό καθαυτό, θα λειτουργήσει θαυμάσια υπέρ σου!

Ταύρος

Ο εραστής σου μπορεί να σε έχει επηρεάσει στην προσπάθεια που έχεις κάνει για να ενισχύσεις τη σχέση σας. Ακόμα κι αν συνήθως αισθάνεσαι άβολα με τέτοια προσοχή, θα χαρείς να μάθεις ότι η επιμελής σου εστίαση, αναγνωρίζεται και εκτιμάται. Ό,τι όμορφα αποτελέσματα εμφανιστούν χάρη στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι πίστεψε πως τα αξίζεις!

Δίδυμοι

Είτε κάτι βαθαίνει ή εξακολουθεί να βρίσκεται σε πλατωνική μορφή ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, ξέρεις πως βρίσκεται στην ίδια σελίδα, αναφορικά με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Η αίσθηση πως κάτι γίνεται πιο δυνατό και σας φέρνει πιο κοντά, είναι κάτι που πρέπει να εμπιστευτείς. Υπάρχει μια φρέσκια ενέργεια στο δεσμό σας τώρα… και ξέρετε και οι δύο….ακριβώς τι να κάνετε με αυτήν!

Καρκίνος

Μπορεί να έχεις μια λογική και σταθερή ιδέα για το πώς πρέπει να γίνει κάτι στο δεσμό σου. Ο εραστής σου πάλι, μπορεί να έχει μια διαφορετική άποψη. Όμως μπορεί η πρότασή του, να σου φανεί ποιο σωστή για να καταφέρετε ν’ αλλάξετε τη ρουτίνα στη σχέση σας. Για αυτό να είσαι ανοιχτόμυαλη σε νέες ιδέες. Μαζί, μπορείτε να απολαύσετε τη συνδυασμένη και καινοτόμο προσέγγιση σας!

Λέων

Τα συναισθήματα βγαίνουν μέσα από την καρδιά σου τώρα! Θα απορρίψεις μάλιστα, ό,τι προσπαθεί να σε συγκρατήσει από το να διασφαλίσεις πως το ταίρι σου πρέπει να γνωρίζει τι κρύβεται στο μυαλό και την καρδιά σου. Σίγουρα, μπορεί να φανεί επικίνδυνο αρχικά, αλλά πιστεύεις στην αυθεντικότητα όσων λες. Να θυμάσαι ωστόσο, ότι κινδυνεύεις να πεις πάρα πολλά. Γι’ αυτό, εμπιστέψου την καρδιά σου για να σου πει πότε η σιωπή μπορεί να είναι «χρυσός».

Παρθένος

Θα θελήσεις να αγκαλιάσεις ένα κύμα φρέσκιας ενέργειας στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου τώρα. Το να μπορείς να εκφράζεις ό, τι υπάρχει στο μυαλό ή στην καρδιά σου, μπορεί να φαίνεται εύκολο. Αλλά για να το κάνεις αυθεντικά και με πεποίθηση, ίσως χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου. Όμως το να μη πεις ή να μη κάνεις τίποτα….δεν είναι επιλογή. Χρησιμοποίησε την προσφερόμενη ενέργεια, για να βοηθηθείς με κάθε τρόπο.

Ζυγός

Θα αντιμετωπίσεις στα ερωτικά σου, έναν υπέροχα ισχυρό και – έντονα παθιασμένο – συνδυασμό ενεργειών, τώρα. Είσαι ανοιχτή σε νέους, αισθησιακούς τρόπους σύνδεσης με τον εραστή σου. Αυτή η ενέργεια όμως, μπορεί εύκολα να εξισορροπηθεί ομοιόμορφα μεταξύ αγάπης και λαγνείας. Προσπάθησε να εφαρμόσεις πρώτα τη ρομαντική πλευρά… αν μπορείς.

Σκορπιός

Ο έρωτας θα έχει μια μυστικιστική αίσθηση, που θα λατρέψεις τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Τα ερωτικά σου θα είναι βαθιά και ουσιαστικά…..με έντονη παρόρμηση να παραμείνουν ιδιωτικά. Είτε η σχέση σου βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ή προτιμάς να κρατήσεις τη σχέση σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, καθοδηγήσου από αυτό που σου φαίνεται εξαιρετικά συναρπαστικό, τώρα.

Τοξότης

Θα προσπαθήσεις να συνδεθείς με νέους τρόπους για να προωθήσεις ένα ρομαντικό σενάριο στη σχέση σου. Η πειθώ σου, η δημιουργικότητα και η αυθεντικότητά σου, συνδυάζονται υπέροχα και είναι απίθανο να μην έχεις μερικές φανταστικές ιδέες. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και του κεφιού σου, είναι ένα υπέροχο πλεονέκτημα!

Αιγόκερως

Ίσως να ζήσεις μια αποκάλυψη που θα σε ωθήσει να αποκαλύψεις ένα μυστικό. Μπορεί επίσης να θελήσεις να παίξεις, με κάποια κλειστά χαρτιά στη σχέση σου. Αν αλλάζουν οι καταστάσεις στα ερωτικά σου με τρόπο που δεν μπορεί να ελεγχθεί, τότε μπορείς να επιβραδύνεις την ταχύτητα με την οποία εξελίσσονται. Η υπομονή και η πρακτικότητα, όσο βαρετές και να φαίνονται, φέρνουν πάντα ερωτικές ανταμοιβές στις σχέσεις.

Υδροχόος

Θα μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα τι είναι αυτό που εμπνέει και παρακινεί την καρδιά σου. Μπορεί να σε ωθήσει να δεσμευτείς ουσιαστικά με το άτομο που αγαπάς. Όποια και αν είναι η επιφάνεια, αποδέχεσαι την ανάγκη να διαχειριστείς τα ερωτικά σου με λογική και προσοχή. Η καρδιά σου σε παρακινεί να προχωρήσεις…όμως η ταχύτητα που μπορεί να εξελιχθεί κάτι….εξαρτάται από σένα.

Ιχθύες

Θα έχεις ανοιχτή και αυθεντική επικοινωνία τώρα με τον εραστή σου. Εκμεταλλεύσου το για να εκφραστείς με γοητευτικό, δημιουργικό και ακαταμάχητο τρόπο απέναντί του. Η προσέγγισή σου, είναι μοναδικά δική σου…κι αυτό θα το αντιληφθεί ο αγαπημένος σου. Με τα ειλικρινή ερωτικά σου λόγια, ο ρομαντισμός μπορεί να προχωρήσει – υπέροχα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments