Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κοιτάζει» πρώην συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κοιτάζει» πρώην συμπαίκτη του Αντετοκούνμπο
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το «τριφύλλι» κοιτάζει πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Μπόνζι Κόλσον.

Συνεχίζει να «κοιτάει» παίκτες ο Παναθηναϊκός, ενώ στη λίστα του Γιώργου Βόβορα φαίνεται ότι είναι και ο Μπόνζι Κόλσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε την περσινή χρόνια στην Τουρκία για λογαριασμό της Νταρουσάφακα, με τον πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μετράει 10,8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 84,9% στις ελεύθερες βολές, 45,9% στα τρίποντα, στα 22:26 λεπτά που αγωνιζόταν μέσο όρο στο Eurocup.

Ο 24χρονος φόργουορντ είναι απόφοιτος του Notre Dame, ενώ έχει αγωνιστεί και στο NBA με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς τη σεζόν 2018-19. Ο Κόλσον βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, μέσω του πρότζεκτ που «τρέχουν» στο Τριφύλλι, με τους «πράσινους» να έχουν παρακολουθήσει την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ, όπως σημειώνει το trifilara.gr.

Δείτε τον Κόλσον εν δράσει

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον Μάνο Παπαδόπουλο

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται το θρίλερ με τον Μάνο Παπαδόπουλο και την περίπτωση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μετά τη φημολογούμενη πρόταση της Ζενίτ, που δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί από καμία πλευρά. Όπως γράψαμε και νωρίτερα, από το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου, η ομάδα της Euroleague με τις υψηλές βλέψεις έχει βάλει στο στόχαστρο τον επί τέσσερις δεκαετίες (!) General Manager της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δεξί χέρι ολόκληρης της οικογένειας Γιαννακόπουλου, Μάνο Παπαδόπουλο. Μέχρι τα τώρα, η παραπάνω είδηση δεν επιβεβαιώνεται (ούτε, όμως, διαψεύδεται) από καμία πλευρά, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει έτοιμος να δώσει το χρίσμα σε άτομο εμπιστοσύνης, που πλαισιώσει τον Τάκη Τριαντόπουλο, σε περίπτωση που ο Μάνος παραιτηθεί και αποχαιρετήσει.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στην τηλεδιάσκεψη της Euroleague, ο επί σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ και νυν υπεύθυνος να την «τρέξει» δεν… εμφανίστηκε μόνος του, αλλά είχε δίπλα του τον Παναγιώτη Μπόμη. Ο Παναγιώτης Μπόμης είναι Διευθύνων Σύμβουλος στη «DPG Digital Media», που από τον Ιούνιο του 2018 είναι Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και μέλος στο ΔΣ της ΠΑΕ (ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη). Θεωρείται ένας από τους συνεργάτες – «δεξιά χέρια» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όλα αυτά τα χρόνια, σε ό,τι έχει να κάνει με τον όμιλο Μέσων που διαθέτει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments