Lifestyle

Αν έχεις σκοπό να μάθεις γκολφ, αυτή είναι η δασκάλα που χρειάζεσαι

Αν έχεις σκοπό να μάθεις γκολφ, αυτή είναι η δασκάλα που χρειάζεσαι
Στα 27 της χρόνια θεωρείται η δασκάλα εκείνη που θα σε ανεβάσει επίπεδο.

Μαζί της οι οπές στο αχανές γήπεδο θα μοιάζουν χωνί έτοιμο να δεχτεί το μπαλάκι, όση απόσταση και αν απέχει. Αν και μόλις 27 ετών μπορεί να σε μάθει πολλά μυστικά στο υπέροχο αυτό άθλημα, δείχνοντάς σου τον τρόπο για να κρατάς το μπαστούνι και να το εκτινάσεις κάθε φορά που θες να σκοράρεις. Η αλήθεια είναι πως με την Πέιτζ Σπίρανακ δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και τα χτυπήματα θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Να βρεις την οπή και να ρίξεις μέσα το μπαλάκι!

Και αν η ίδια δεν έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει ως αθλήτρια στο συγκεκριμένο άθλημα, “κυριαρχεί” στις ανδρικές φαντασιώσεις με τις πόζες αλλά και με τις δηλώσεις που ενίοτε προκαλούν δάκρυα …χαράς. Σε μια από αυτές η ξανθιά καλλονή αποκάλυπτε ότι ο άνδρας της Στίβεν Τινόκο την ενθαρρύνει λέγοντάς της πολλές φορές να σκύβει περισσότερο την ώρα που ο φωτογραφικός φακός ζουμάρει όταν εκείνη ετοιμάζεται να χτυπήσει το μπαλάκι. “Ο Στίβεν έχει μεγάλη κατανόηση. Μου λέει, μάλιστα, να δείχνω περισσότερη “χαράδρα”, όταν φωτογραφίζομαι”.

Η ίδια διαθέτει και έναν από τους μεγαλύτερους λογαρισμούς στο instagram με περισσότερους από 2,6 εκατομμύρια ακολούθους στην πλειοψηφία τους άνδρες, αν και αρκετά σχόλια θαυμασμού τα λαμβάνει και από γυναίκες. Η ίδια θέλει να προκαλεί και γνωρίζει πόσο επιθυμητή είναι ενώ με τις ατάκες της βάζει φωτιά στα social media.  Όπως για παράδειγμα όταν είχε πει: “Όταν βγαίνω στο γήπεδο για να παίξω γκολφ, δεν φοράω εσώρουχο”. Αυτό άλλωστε είναι και το μυστικό της επιτυχίας της.

Και αν μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να μπει στην μεγάλη κατηγορία των παικτριών που βγάζουν αρκετά χρήματα παίζοντας επαγγελματικά γκόλφ η Πέιτζ βγάζει το μεροκάματό της – και είναι αρκετά υψηλό- μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media διαφημίζοντας προϊόντα σχετικά με το αγαπημένο της σπορ και όχι μόνο. Το 2009 πάντως είχε ανακηρυχθεί η καλύτερη γκόλφερ του Κολοράντο και μάλιστα είχε ποζάρει δίπλα στο έπαθλό της. Η αγάπη της για τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία της οποίας τον μετέδωσε ο πατέρας της ο οποίος ήταν παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου στο κολλέγιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments