Lifestyle

Γιώργος Καράβας: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του νέου μέντορα του GNTM [pics]

Γιώργος Καράβας: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του νέου μέντορα του GNTM [pics]
Γιώργος Καράβας: Εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι και ένας πολύ καλός σύζυγος και μπαμπάς.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά σχετικά με τον τρίτο κύκλο του GNTM και όπως φαίνεται, ο Γιώργος Καράβας θα αναλάβει τον δικό του ρόλο στο τηλεοπτικό show, καλύπτοντας τα κενά που προέκυψαν μετά τις αποχωρήσει της Έλενας Χριστοπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πώς γνωρίστηκαν οι δύο τους;

Το εντυπωσιακό μοντέλο διαθέτει μια αρκετά μεγάλη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και είναι και επίσημα ο νέος μέντορας του GNTM. Ο Γιώργος Καράβας όμως, εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος επαγγελματίας, είναι και ένας πολύ καλός σύζυγος και μπαμπάς.

Συγκεκριμένα τα τελευταία 8 χρόνια είναι παντρεμένος με τη Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έναν 7χρονο γιο και μια 5χρονη κόρη. Η σύζυγός του, Ραφαέλα είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Η Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη θα μπορούσε να είναι μοντέλο αλλά ασχολείται με κάτι άλλο

Μολονότι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και εκείνη μοντέλο, έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τον χώρο της ομορφιάς έχοντας ανοίξει το δικό της κέντρο αισθητικής. «Το κομμάτι της μόδας το ξεκίνησα το 2004. Για ένα σόου του Αρμάνι στο Μιλάνο έπαιρνα πάνω από 700 ευρώ. Με τη Ραφαέλα η γνωριμία μας έγινε σε ένα μαγαζί».

Και συνέχισε: «Την είδα και πήγα και της μίλησα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Η Ραφαέλα είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μια εξαιρετική σύζυγος και ο άνθρωπος που με στηρίζει. Μεγαλώνει τρία παιδιά, δεν μεγαλώνει δύο. Το δυσκολότερο από όλα είμαι εγώ».

Θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους  Έλληνες στον χώρο της μόδας

Να σημειωθεί πως θεωρείται ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους  Έλληνες στον χώρο της μόδας, αν και ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία. Η πρώτη του δουλειά όμως, στο εξωτερικό δεν άργησε να έρθει και ήταν για τον οίκο Zegna.

Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές όπως ο Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood, ενώ έχει κάνει και πέρασμα από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής και δηλώνει λάτρης των ταξιδιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments