Video

Σπυροπούλου Καινούργιου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air

Σπυροπούλου Καινούργιου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air
Σπυροπούλου Καινούργιου: Και οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να λύσουν την παρεξήγηση που δημιούργηθηκε μεταξύ τους, μετά την άρνηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής.

Μετά την αποχώρησή της από το J2US, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε». «Δεν περίμενα ότι θα έρθεις», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στην καλεσμένη της όταν μπήκε στο πλατό και αφού κάθισαν και έδειξαν και τη σειρά κοσμημάτων της Queen Dina, η οικοδέσποινα τη ρώτησε: «Τι έχεις μαζί μου»;

Και φαίνεται πως και οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να λύσουν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά την άρνηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής όσο ήταν στο βραδινό show του Open. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε πως δεν θα ήθελε να σταθούν σε αυτό γιατί δεν υπήρχε κακή πρόθεση και για αυτό και πήγε και ως καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Και έδωσε τις δικές της εξηγήσεις.

Τι είναι αυτό που ενόχλησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Λίγο μετά και με αφορμή την κουβέντα για την παρεξήγηση της Σπυροπούλου με τη Χριστίνα Παππά, η κουβέντα συνεχίστηκε με την Κωνσταντίνα να μην διστάζει να εκφράσει το εξής: «Και εγώ άκουσα πράγματα ότι μας παίζατε αναγκαστικά λόγω του J2US και ότι δεν έχετε όρεξη να μας ξαναπαίξετε. Και άλλα χοντρά πράγματα, αλλά εγώ έχω μνήμη χρυσόψαρου, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Και συνέχισε: «Αυτό δεν είναι ωραίο να το λες για κάποιον, ότι αναγκαστικά θα παίξεις», με την Κατερίνα Καινούργιου να της απαντά θυμίζοντάς τη πως είναι εκείνη που αγνόησε τον ρεπόρτερ της εκπομπής της. «Εγώ είπα να κάνουμε κοινές δηλώσεις», απάντησε η παρουσιάστρια που συμμετείχε στο «Just The 2 Of Us», αν και η Κατερίνα Κανούργιου τόνισε πως «δεν μπορεί να κάνεις δηλώσεις σε άλλα κανάλια και να αγνοείς τον ρεπόρτερ μας…».

Η… κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη Χριστίνα Παππά

Μια δήλωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν αρκετή για να ξεσπάσει μια νέα κόντρα στην ελληνική σόουμπιζ μεταξύ της άλλοτε παρουσιάστριας και της ηθοποιού και επιχειρηματία Χριστίνας Παππά. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία φέτος συμμετείχε στο τηλεοπτικό show του Open «Just The 2 Of Us» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Χριστίνα Παππά η οποία την είχε αποκαλέσει «αφελή».

Σηκώνοντας το γάντι η Σπυροπούλου δήλωσε: «Δε νομίζω ότι η Χριστίνα Παππά είχε κακή πρόθεση. Την ξέρω την Χριστίνα, την έχω καλέσει και πολλές φορές στην εκπομπή. Όταν μια μέρα ήταν πιο moody, ερχόταν μου έβγαζε μια πιο ευαισθησία. Είμαι σίγουρη ότι εκείνη τη μέρα ξύπνησε και δεν πήγαιναν καλά τα μαγαζιά της, ήθελε να εκφράσει ένα παράπονό της που δεν είχα πάει στο σούσι. Δεν τίθεται θέμα, τώρα μου έστειλε μήνυμα να πάω στη Μύκονο στο σπίτι της…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments