Αθλητισμός

Ζοσέ Σα Ολυμπιακός: Έντονο ενδιαφέρον από Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία

Ζοσέ Σα Ολυμπιακός: Έντονο ενδιαφέρον από Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία
Ζοσέ Σα Ολυμπιακός: Πολλές είναι οι ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον τερματοφύλακα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ζοσέ Σα θεωρείται και είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας όχι μόνο έχει καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και αγαπηθεί από τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά, αλλά έχει αναγκάσει με τις εμφανίσεις του πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να στρέψουν τα μάτια τους πάνω του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Livesport, παρατηρείται έντονη κινητικότητα για τον Σα το τελευταίο διάστημα. Πότε από την Ισπανία με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπέτις, Γρανάδα, πότε από την Αγγλία με τη Γουέστ Χαμ και πλέον από τη Γαλλία με τη Μονπελιέ. O ύψους 1.92 γκολκίπερ των Πειραιωτών έχει πολλές επιλογές, αν θελήσει να φύγει και αν, βέβαια, πειστεί ο Ολυμπιακός να τον δώσει με μια καλή προσφορά.

Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο Transfermarkt, o Πορτογάλος κοστίζει 2,8 εκατομμύρια, αλλά μάλλον θα χρειαστεί μια πολύ μεγαλύτερη πρόταση για να δεχτεί ο Ολυμπιακός να τον παραχωρήσει. Το συμβόλαιο του Σα λήγει το 2023, με τους Πειραιώτες να «τρίβουν τα χέρια τους» για την επιλογή να τον πάρουν στην ομάδα από την Πόρτο.

Σενάριο και για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Και το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια όλους τους τελευταίους μήνες. Ο Πορτογάλος στόπερ αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και η καριέρα του πήρε ξανά τα πάνω της. Στον Πειραιά είχε σημαντικό ρόλο στις φετινές επιτυχίες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», η φημολογία προέρχεται κατά κύριο λόγο από την Πορτογαλία, αφού αρκετές ομάδες της πατρίδας του θέλουν να τον πείσουν να επιστρέψει στη χώρα της Ιβηρικής. Μία από αυτές είναι και η Σπόρτινγκ, η οποία είχε τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, αλλά τον πούλησε. Για την ακρίβεια, η Σπόρτινγκ τον πούλησε στη Βιγιαρεάλ για 14 εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2017.

Τώρα τα «λιοντάρια» της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την παρουσία του στον Ολυμπιακό έχει δείξει πως παραμένει ένας πολύ σημαντικός και ποιοτικός στόπερ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε ξανά φημολογία πως η Σπόρτινγκ ασχολείται σοβαρά με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Μάλιστα υπάρχει και ένα tweet σύμφωνα με το οποίο η Σπόρτινγκ σκοπεύει να δώσει στον Ολυμπιακό 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να πάρει πίσω τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξει την αξία του με τη δική της ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments