Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την 11άδα

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την 11άδα
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος οι ομάδες που συνεχίζουν στο Κύπελλο είναι έτοιμες να μπουν στη μάχη. Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκονται Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ. Πριν τη διακοπή εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού οι ομάδες είχαν δώσει τα πρώτα τους παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είχε πάει στη Θεσσαλονίκη και μετά από ένα γεμάτο ματς με γκολ και μεγάλες ευκαιρίες είχε χάσει με 3-2 από τον ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να ψάξουν το γκολ, αλλά την ίδια ώρα να είναι και προσεκτικοί.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 21:30 χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο καταληκτικός Γάλλος χαφ ήταν τραυματίας όλο το τελευταίο διάστημα, αλλά στις πρόσφατες προπονήσεις έδειξε να πατάει καλύτερα. Ο ίδιος δεν θέλει να χάσει ένα τόσο μεγάλο ματς και ο προπονητής του θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τα πλάνα σε σχηματισμό και πρόσωπα

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά πράγματα. Έχει βρει την πετυχημένη συνταγή και δεν έχει λόγο να την πειράξει. Το 4-3-3 και η τριάδα των χαφ Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά δεν αλλάζουν. Από εκεί και πέρα όπως είπαμε και πριν ο Μαρτίνς θα περιμένει τον Βαλμπουενά που θα α κάνει νέα θεραπεία και στη συνέχεια θα επιχειρήσει να συμμετέχει στο χαλάρωμα. Αν όλα πάνε καλά θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε μπήκε και αποστολή.

Πάντως το δεύτερο πλάνο είναι να μείνει στον πάγκο ο Βαλμπουενά και να μπει αλλαγή. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει να ξεκινήσει, την θέση του είναι πιθανό να πάρει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Πάντα στο πλάνο είναι και ο Μάξι Λοβέρα. Έτσι ο Ολυμπιακός έχει για αύριο τους εξής δέκα σίγουρους: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μασούρα, Ελ Αραμπί.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments