Ελλάδα

Επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας: Έφοδος της αστυνομία για ναρκωτικά και παρεμπόριο

Επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας: Έφοδος της αστυνομία για ναρκωτικά και παρεμπόριο
Επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας για την πάταξη του παρεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Αθηνας. Συγκεκριμένα οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην οδό Γερανίου. Οι πληροφορίες της αστυνομίας έλεγαν ότι στον χώρα υπάρχουν ναρκωτικά και προϊόντα παρεμπορίου. Οι αρχές είχαν εδώ και καιρό αυτή την πληροφορία και αφού παρακολούθησαν τον χώρο αποφάσισαν να επέμβουν.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, στο κτήριο βρέθηκαν κυρίως αλλοδαποί (Πακιστανοί και Αφγανοί), ενώ οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και πραγματοποίησαν έρευνες σε κάθε δωμάτιο του κτιρίου, ψάχνοντας ποια είναι τα άτομα που διαμένουν στο οίκημα. Παράλληλα, στο σημείο έφτασε πούλμαν της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να παραλάβει άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο.

Βασιλεύει η ανομία στο κέντρο της Αθήνας

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί τέτοια επιχείρηση. Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας έχει εξελιχεί σε κέντρο ανομίας τα τελευταία χρόνια. Παρά την ισχυρή παρουσία των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ. το παρεμπόριο ανθίζει, ενώ και η διακίνηση ναρκωτικών δεν έχει σταματήσει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι συμμορίες που ελέγχουν το κέντρο έχουν έρθει σε αντιπαράθεση ακόμα και μέρα μεσημέρι. Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες δυο αντίπαλα στρατόπεδα συγκρούστηκαν με λοστούς και μαχαίρια. Μάλιστα ένας από τους αλλοδαπούς είχε δεχτεί μαχαιριά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αλλοδαπός και ένας άλλος είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments