Video

Ντιέγκο Μαραντόνα: Χορεύει και δείχνει τα οπίσθιά του

Ντιέγκο Μαραντόνα: Χορεύει και δείχνει τα οπίσθιά του
Ντιέγκο Μαραντόνα: Διασκέδασε με την ψυχή του στο σπίτι του, όπου και το... έριξε στον χορό, ενώ κάποια στιγμή έδειξε και τα οπίσθιά του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα σε πρόσφατο βίντεο στα social, χορεύει με μια ξανθιά γυναίκα και δεν διστάζει να κατεβάσει το παντελόνι του δείχνοντας τα οπίσθιά του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν σε μία συνάντηση με φίλους όταν σταμάτησε τη συζήτηση και το έριξε στον χορό. Οι φίλοι του άρχισαν να γελούν και δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να μην μοιραστούν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Και η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα, απλά πολύ συχνά είναι για τους λάθος λόγους και τις περισσότερες φορά είναι αναφορικά με τον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο επέλεξε να ζει. Μπορεί μέσα στο γήπεδο να κέρδισε με το… σπαθί του τον τίτλο του «κορυφαίου όλων των εποχών», μα η εξωγηπεδική του ζωή πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου χορεύει με μία ξανθιά γυναίκα

Βέβαια, παλιότερα  όλοι ασχολούνταν με τα θαύματα που έκανε μέσα στο γήπεδο μα τώρα με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει. Στο βίντεο, λοιπόν από το YouTube, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο θρύλος του ποδοσφαίρου χορεύει με μία ξανθιά γυναίκα. Μάλιστα, δεν διστάζει να κατεβάσει το παντελόνι του και να δείξει στην κάμερα του τηλεφώνου που τον τραβάει βίντεο, τον πισινό του!

Να σημειωθεί πως αργεντίνικα μέσα δεν προσδιορίζουν αν το βίντεο είναι πρόσφατο ή παλιότερο, εικάζουν όμως ότι τραβήχτηκε τις τελευταίες μέρες. Πάντως, είναι ολοφάνερο πως όσο χορεύει με τη σύντροφό του, ο Μαραντόνα φαίνεται στο video να τρεκλίζει, αρθρώνοντας λέξεις με το ζόρι, ενώ κατέβασε το παντελόνι, δείχνοντας τα οπίσθιά του στην κάμερα…

Το τέλος της καριέρας του

Το τέλος της καριέρας συνοδεύτηκε από μεγάλη αύξηση του βάρους του. Μετά από γαστρική παράκαμψη και αυστηρή δίαιτα, έχασε σημαντικό βάρος. Ακολούθησε η ενασχόληση σε περισσότερες από μία δραστηριότητες, αν και μεταξύ πολλών άλλων, υπήρξε ένας σχολιαστής αθλητικών, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της Μπόκα Τζούνιορς και τηλεόραση.

Αυτό το στάδιο της ζωής του επηρεάστηκε επίσης από σοβαρά προβλήματα υγείας που προκλήθηκαν από τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments