Lifestyle

Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα που έχει περάσει από το deal

Αυτή είναι η ωραιότερη γυναίκα που έχει περάσει από το deal
Κατά καιρούς έχουν παίξει στο δημοφιλές παιχνίδι αρκετά όμορφες γυναίκες. Αυτή όμως τα 'σπάει".

Το «Deal» επέστρεψε στον Alpha! Μετά από ένα μικρό, απαραίτητο διάλειμμα, το Deal επέστρεψε ανανεωμένο και απόλυτα συμμορφωμένο με τις νέες συνθήκες, λόγω κορωνοϊού.

Αγωνία, χιούμορ, ρίσκο, 60.000 ευρώ, είκοσι δύο κουτιά-έκπληξη, το μαγικό κουτί με το νούμερο 23, αλλά και όμορφοι παίκτες. Η για την ακρίβεια όμορφες γυναίκες-παίκτριες έτοιμες να ρίξουν στο καναβάτσο τον Τραπεζίτη. Άλλες το καταφέρνουν, άλλες πάλι όχι. Κάποιες μας καθηλώνουν και με την ομορφιά τους κάνοντας το παιχνίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Όπως το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης όπου εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασής μας η Στέλλα. Από τις γυναίκες που πολύ δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς.

Η Στέλλα, γυμνάστρια στο επάγγελμα είχε τη θέση στο Νομό Θεσσαλονίκης και η οποία αναμετρήθηκε με τον Τραπεζίτη από τον οποίο αποκόμισε 4500 ευρώ. Μελαχρινή με αναλογίες μοντέλου, αλλά και με ένα χαμόγελο που άστραφτε. Η Στέλλα κέρδισε τον θαυμασμό συμπαικτών και τηλεθεατών, ενώ όχι άδικα θεωρείται ως η ομορφότερη γυναίκα που έχει περάσει από το Deal.

Για τη Στέλλα ακόμη δεν έχουμε πάρα πολλά στοιχεία εκτός του ότι ασχολείται με τη γυμναστική ενώ είναι και μητέρα. Τα γλυκά χαρακτηριστικά της, ο λόγος της και η ομορφιά της κέντρισαν και το ενδιαφέρον του Χρήστου Φερεντίνου, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού, που έπαιξε μαζί της.

To Deal έρχεται για 4η σεζόν στον Alpha προκειμένου να γεμίσει τα απογεύματα με αδρεναλίνη, ρίσκο και περισσότερα από 60,000 ευρώ. Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται τους 22 παίκτες που «θα τα βάζουν» με τον τραπεζίτη με στόχο να πετύχουν το καλύτερο δυνατό Deal. Τα κόκκινα κουτιά κρύβουν πολλά ποσά και το άνοιγμά τους υπόσχεται συναισθηματικές εκρήξεις και συγκινήσεις. Και όπως μας συνηθίζει το Deal και με πανέμορφες παρουσίες.

To Deal είναι ένα τηλεπαιχνίδι με μεγάλη τηλεθέαση και στο εξωτερικό. Η τύχη και η αγωνία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού το οποίο έχει μοιράσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ συνολικά σε νικητές . Λίγοι όμως είναι αυτοί οι οποίοι έχουν καταφέρει να κάνουν το καλύτερο deal της ζωής τους και να πάρουν τις 60.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments