Video

Γκουντάρας: Μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια

Γκουντάρας: Μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια
Γκουντάρας: Μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, μίλησαν στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέρα από τα δύσκολα επαγγελματικά χρόνια που αντιμετώπισαν, και για τη σχέση τους.

Καλεσμένοι στη βραδινή εκπομπή και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (25 Ιουνίου) ήταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας  δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον λυγμό του 

Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση τους, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του μιλώντας για τον πατέρα του που δεν είναι στη ζωή πια. «Η σχέση μας είναι μια ειλικρινής και υγιής σχέση. Είναι τον στήριγμά μου, δεν έχω κανέναν άλλο. Τον αγαπάω βαθιά. Δεν έχω ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες», είπε η Ναταλί Κάκκαβα κρατώντας το χέρι του συζύγου της.

«Μας στενοχωρεί και τους δύο που τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει καθόλου παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε μέσα μας αυτό». Και ο Γρηγόρης Γκουντάρας  δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον λυγμό του όταν η συζήτηση ήρθε στο γεγονός ότι ο γιος του που έχει το όνομα του πατέρα του, ρωτάει για τον παππού του.

Παρότι ήρθαν αντιμέτωποι με την ανεργία, μπόρεσαν να οδηγηθούν σε νέα επαγγελματικά βήματα

Παράλληλα, στην παρέα του «The 2Night Show», το αγαπημένο ζευγάρι εξήγησε πώς η ανεργία, που χτύπησε δύο φορές την πόρτα τους, κατάφερε να τους οδηγήσει σε νέα επαγγελματικά βήματα. Επίσης, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία συνεργαζόταν 16 χρόνια και αποκάλυψε πως η συνεργασία τους έπρεπε να έχει τελειώσει έναν χρόνο πριν.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια

«Ήμουν 16 χρόνια με την Ελένη. Όταν έφυγα μετά από 16 χρόνια, ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ήμουν στο πουθενά και είχα ένα αβέβαιο μέλλον. Έχασα τη συνήθειά μου. Δούλευα επί 16 χρόνια 12 ώρες την ημέρα. Αυτή ήταν η ζωή μου. Και όλο αυτό ανατρέπεται. Ήταν σαν διαζύγιο. Το είπα και στην ίδια ότι η αποχώρησή μου έπρεπε να γίνει ένα καλοκαίρι πριν. Στη δουλειά που κάνουμε κάθε καλοκαίρι ψάχνεσαι», σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments