Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Παπαδογεώργος: Στον ΠΑΟΚ ο νεαρός – Τον έκλεψε μέσα από τα χέρια της Αϊτχόφεν

Κωνσταντίνος Παπαδογεώργος: Στον ΠΑΟΚ ο νεαρός – Τον έκλεψε μέσα από τα χέρια της Αϊτχόφεν
Κωνσταντίνος Παπαδογεώργος: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινήθηκαν γρήγορα και όπως όλα δείχνουν απέκτησαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ένας από τους βασικούς στόχους του Ιβάν Σαββίδη όταν απέκτησε τον ΠΑΟΚ ήταν να φτιάξει ακαδημίες στα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι “ασπρόμαυροι” επένδυσαν πολλά χρήματα και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν. Ο “Δικέφαλος του Βορά” κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη θέση των πρωταθλημάτων υποδομής τα τελευταία χρόνια. Για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται να γίνει καλό σκάουτινγκ προκειμένου να εντοπίζει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από μικρή ηλικία.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Κωνσταντίνος Παπαδογεώργος. Πρόκειται για έναν 16χρονο χαφ που έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. Οι εμφανίσεις του είναι τέτοιες που αρκετές ομάδες από το εξωτερικό παρακολουθούν την περίπτωση του. Μια από αυτές είναι και η Ολλανδική Αϊτχόφεν. Μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα έχει παρακολουθήσει στενά τον παίκτη και προσπάθησε να τον κάνει δικό της.

Ο κορωνοϊός έβαλε φρένο

Η κατάσταση με τον Covid-19 άλλαξε τα πράγματα. Εκτός από το φρένο στα ταξίδια, μπήκε «STOP» και στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα στην Ολλανδία. Κάπου εδώ εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με γρήγορα αντανακλαστικά έφερε την υπόθεση στα μέτρα του και κάλεσε τον Παπαδογεώργος για προπονήσεις με την Κ17. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα, Δήμητρα Τρικάλων, αναφέροντας μάλιστα πως οι πρώτες εντυπώσεις του νεαρού στις προπονήσεις ήταν θετικές.

Στο ποστ στο Facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά: Δοκιμάστηκε και άρεσε στην Κ17 του ΠΑΟΚ ο Κ. Παπαδογεώργος! Άλλος ένας αθλητής της Δήμητρα Απόλλων δοκιμάστηκε και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις που πήρε μέρος από 8 εως 10 ιουνίου με την Κ17 του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις “Μάτα”. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Παπαδογεώργο , γεννηθείς το 2004 ο οποίος εκπαιδεύτηκε στη Δήμητρα Απόλλων από το 2010 . Έχει στο ενεργητικό του μαζί με τους συμπαίκτες του ουκ ολίγες διακρίσεις τόσο σε μεγάλα τουρνουά όσο και στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΤ .

Αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού χαφ και η διαρκής αγωνιστική του πρόοδος προκάλεσε το ενδιαφέρον του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ και τον προσκάλεσαν στις εγκαταστάσεις τους όπου πήρε μέρος σε προπονήσεις και φιλικά με την Κ17 που σημειωτέον προετοιμάζεται για τον τελικό με το αντίστοιχο τμήμα του ΟΣΦΠ. Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις που αποκόμισε ο νεαρός αθλητής είναι σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον ότι και αν γίνει με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ το οποίο , φυσικά , όλοι ευχόμαστε να γίνει έμπρακτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments