Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τη γραμμή των γκαρντ

Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για τη γραμμή των γκαρντ
Ολυμπιακός: Αρχίζει σιγά-σιγά να διαμορφώνεται η «ερυθρόλευκη» γραμμή των γκαρντ.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Ολυμπιακό για ακόμη μια φορά στα μεγάλα σαλόνια της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν, στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει να διαμορφώνει το ρόστερ του. Θέλοντας να δώσει μεγάλη έμφαση στην περιφερειακή γραμμή έχει σημειώσει στη λίστα του ονόματα όπως αυτά των Σλούκα και Τζένκινς. Όπως ισχυρίζεται το “Φως των σπορ” ο Κώστας Σλούκας έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες και θα επιστρέψει στο λιμάνι μόλις αποδεσμευτεί από τη Φενέρμπαχτσε. Το ίδιο Μέσο αναφέρει πως υπάρχει καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές για ένα συναινετικό και «αναίμακτο» διαζύγιο.

Μάλιστα, σημειώνει ότι η επιθυμία του Έλληνα γκαρντ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είναι εδώ και βδομάδες ειλημμένη απόφαση.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Τσαρλς Τζένκινς, ο οποίος είναι γνωστός για τις αμυντικές του ικανότητες και όχι μόνο. Επίσης, έχουν δοθεί τα χέρια με τον Άαρον Χάρισον, που τα πήγε περίφημα στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι. Οι “ερυθρόλευκοι” εκτιμούν πως θα είναι ο παίκτης που θα προσφέρει λύσεις στην ομάδα. Υπάρχουν δηλαδή ήδη τρεις γκαρντ, οι οποίοι γίνονται πέντε με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Όσον αφορά τον Αντώνη Κόνιαρη, έχει συμφωνηθεί να παραχωρηθεί δανεικός. Πρόκειται για κάτι που το ζήτησε ο ίδιος και που ο Ολυμπιακός συμφώνησε. Σε όλα αυτά, βέβαια, πρέπει να προστεθεί και ο Σακίλ Μακ Κίσικ, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στη θέση «3», αλλά μπορεί να παίξει και στο «2».

Την 1η Οκτωβρίου το τζάμπολ της Euroleague

Η Euroleague ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν. Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την 1η Οκτωβρίου υποδεχόμενοι την Ζαλγκίρις Κάουνας ενώ τη 2η αγωνιστική θα έχει ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια των έξι πρώτων αγώνων, ο Ολυμπιακός έχει τρία εντός έδρας ματς, με Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι και Εφές, και ένα εκτός, με τη Μπάγερν Μονάχου, για την 5η αγωνιστική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments