Lifestyle

Αυτός είναι ο έρωτας της Εύας Καϊλή

Αυτός είναι ο έρωτας της Εύας Καϊλή
Μαζί έκαναν και την πρώτη εμφάνιση, στην Κηφισιά.

Τον απόλυτο έρωτα ζει τα τελευταία δυο χρόνια η Έυα Καϊλή και δεν το κρύβει. Η όμορφη Ευρωβουλευτής από τη Θεσσαλονίκη “συνελήφθη” πριν από λίγες ημέρες από το φωτογραφικό φακό να περπατά αμέριμνη στην Κηφισιά μαζί με τον αγαπημένο της. Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπει κανείς να είναι  μαζί σε χαλαρές στιγμές,  αφού από τη μια η πανδημία του κορωνοϊού με την καραντίνα και από την άλλη το γεγονός ότι τον περισσότερο καιρό τον περνούν και οι δυο στις Βρυξέλλες λόγω υποχρεώσεων, δεν ήταν στην Ελλάδα, ώστε να τους απαθανατίσει κάποιος παπαράτσι.  “Δεν κρύβομαι, απλώς έμαθα. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειρίζεσαι διαρκώς, το να κρατάς την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί πολλές φορές αλλάζει τα δεδομένα. Στην αρχή νομίζεις ότι δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου, αλλά εγώ νομίζω ότι την επηρεάζει πολύ” είχε πεί σε παλιότερη συνέντευξη της η Εύα Καϊλή για τη σχέση της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε πάει στην Κηφισιά για βόλτα και ψώνια. Όσοι αναγνώρισαν την Ευρωβουλευτή είδαν μια ερωτευμένη γυναίκα η οποία φαίνεται να έχει βρει το άλλο της μισό. Και ο λόγος για τον Ιταλό Φραντσέσκο Τζόρτζι με τον οποίο η όμορφη Θεσσαλονικιά γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες. Ο κ. Τζόρτζι είναι ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όλοι τους βλέπουν στις Βρυξέλλες να κυκλοφορούν μαζί σε νεανικά στέκια και γειτονιές που συχνάζουν οι εργαζόμενοι του κοινοβουλίου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν αποδράσεις στην πατρίδα του, την Ιταλία.

Την περίοδο της καραντίνας η Εύα Καϊλή ήταν στην Αθήνα, φιλοξενούμενη της αδερφής της. Μάλιστα έγινε και θεία και εμφανίστηκε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” με τη Σίσσυ Χρηστίδου μέσω skype και αναφέρθηκε στο ανιψάκι της. “Αλλάζει η ζωή σου γιατί πρέπει να είσαι εκεί διαρκώς, το βλέπεις να μεγαλώνει, να αρχίζει να βλέπει. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, είναι κάτι πολύ όμορφο”, είπε για το ανιψάκι της. “Εύχομαι και σε σένα σύντομα να έρθει κάτι τέτοιο”, της είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

“Άργησα έχεις δίκιο. Θα πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος επειδή όντως είδα ότι είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή σου χωρίς να τη διακόπτει”, είπε. “Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία”, απάντησε στον Παύλο Σταματόπουλο για το αν ετοιμάζεται να κάνει παιδί, λέγοντας όμως πως δεν έχει παντρευτεί κρυφά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments