Αθλητισμός

Φαχντ Μουφί Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους για αντί-Ομάρ

Φαχντ Μουφί Ολυμπιακός: Κερδίζει πόντους για αντί-Ομάρ
Φαχντ Μουφί Ολυμπιακός: Ο Γάλλος αμυντικός είναι μια από τις επιλογές των Πειραιωτών για το δεξί άκρο της άμυνας.

Τα τελευταία χρόνια ο Ομάρ έχει καταφέρει να γίνει το βασικό δεξί μπακ του Ολυμπιακού και ένας εκ των αρχηγών. Κατά καιρούς πολλές ομάδες θέλησαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά ποτέ δεν έφτασαν τα οικονομικά στάνταρ που είχε θέσει η ομάδα του Πειραιά. Ορισμένοι τραυματισμοί που είχε ο παίκτης βοήθησαν στο να παραμείνει στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου του Ομάρ με τον Ολυμπιακό.

Ο Νορβηγός είχε επαφές με τους ανθρώπους της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι πολλές,ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τις επίπτωσης στα οικονομικά των ομάδων. Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα.

Παίζει έντονα του Μουφί

Το όνομα του Μουφί  είχε γραφτεί πριν λίγο καιρό. Δημοσιεύματα του εξωτερικού τόνιζαν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον παίκτη. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τους Πειραιώτες. Αλλά τελευταία υπάρχει μία κινητικότητα για τον 24χρονο Γάλλο. Όσο δεν σημειώνεται κάποια εξέλιξη, θετική, με τον Ομάρ τόσο και ανεβαίνει η περίπτωση του Μουφί. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Πορτογαλία και όπως είναι λογικό ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του μπορούν να μάθουν άμεσα τα πάντα για τον παίκτη.

Είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα συζητήσει απευθείας ο Ολυμπιακός, αν θελήσει να κάνει την κίνησή του, από τη στιγμή που μένει ελεύθερος από την Τοντέλα. Ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πορτογαλίας και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί. Φυσικά δεν αποτελεί τη μοναδική περίπτωση στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για τα δεξιά της άμυνας. Αλλά είναι παίκτης ο οποίος έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Ομάρ Ελαμπντελαουί καθημερινά απομακρύνεται, όσον αφορά το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments