Lifestyle

Deal Κώστας Φορτούνης: Έστειλε χαιρετίσματα στον Φερεντίνο μέσω της κουμπάρας του

Deal Κώστας Φορτούνης: Έστειλε χαιρετίσματα στον Φερεντίνο μέσω της κουμπάρας του
Deal Κώστας Φορτούνης: Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η παίκτρια στον παρουσιαστή, έχει οικογενειακή σχέση με τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Στο γνωστό και πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο πήγε προκειμένου να παίξει η κουμπάρα του Κώστα Φορτούνη.

Όπως φανέρωσε η ίδια στον δημοφιλή παρουσιαστή, η κα Ελένη είναι δασκάλα κομμωτικής και βρέθηκε στο πλατό του Deal με σκοπό να στηρίξει οικονομικά τα εγγονάκια της, όσο και αν είναι το ποσό, καταφέρνοντας εν τέλει να κοντραριστεί με τον τραπεζίτη και να πετύχει τον σκοπό της.

«Έχω σχέση με τον Κωστή και με την οικογένειά του γενικώς»

Σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η παίκτρια στον παρουσιαστή έχει οικογενειακή σχέση με τον παίκτη του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας, Κώστα Φορτούνη, ο οποίος επιπλέον, της ζήτησε να δώσει τα χαιρετίσματά του στον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο.

«Έχω σχέση με τον Κωστή και με την οικογένειά του γενικώς. Ο πατέρας του είναι γείτονάς μου στο χωριό, η μητέρα του είναι γειτόνισσα του άνδρα μου και είχαμε οικογενειακές σχέσεις από παλιά και τα παιδιά μεγάλωσαν μαζί. Ο Κωστής στο μαγαζί του πατέρα του, κάτω στα υπόγεια, έπαιζε μπάλα. Και μου είπε να φέρω τους χαιρετισμούς μου γιατί, λέει, είναι φανατικός μαζί σου. Είναι και κουμπαράκι μου γιατί έχει βαφτίσει τον εγγονό μου, τον Ηλία», ανέφερε η Ελένη, η οποία στο φινάλε του Deal, έφυγε από το πλατό με 2.800 ευρώ στην τσέπη.

Το Deal επέστρεψε ανανεωμένο και απόλυτα συμμορφωμένο με τις νέες συνθήκες

Το Deal επέστρεψε στον Alpha. Μετά από ένα μικρό, απαραίτητο διάλειμμα, το Deal επέστρεψε ανανεωμένο και απόλυτα συμμορφωμένο με τις νέες συνθήκες, από τη Δευτέρα 25 Μαΐου στις 17.50. Οι παίκτες βρίσκονται στις θέσεις τους, τα κουτιά γεμίζουν χρήματα, ο Τραπεζίτης συνδέει και πάλι το τηλέφωνό του και ο Χρήστος Φερεντίνος ανυπομονεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να σε διασκεδάσει.

Αγωνία, χιούμορ, ρίσκο, 60.000 ευρώ, είκοσι δύο κουτιά – έκπληξη, αλλά και το μαγικό κουτί με το νούμερο 23. Το Deal έρχεται στο εντυπωσιακό του πλατό, με περισσότερα κέρδη, χωρίς κοινό, αλλά με τους τηλεθεατές να παίζουν και αυτοί από το σπίτι τους, κερδίζοντας καθημερινά 250 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments