Video

Ουγγαρέζος Τανιμανίδης: Νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι

Ουγγαρέζος Τανιμανίδης: Νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι
Ουγγαρέζος Τανιμανίδης: Ένταση προκλήθηκε στο πάνελ του «Πρωινού» μετά τη συνέντευξη του παρουσιαστή του Survivor στον Γρηγόρη Αρνούτογλου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον οποίο μίλησε για τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, το «Survivor», το «The Voice» αλλά και το πώς βίωσε τον κορωνοϊό.

Την επομένη, όπως συνηθίζεται, παίζονται αποσπάσματα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με το πάνελ του «Πρωινού» να εκφράζει τη γνώμη της και να τα σχολιάζει. Ένα ανάλογο σκηνικό σημειώθηκε και το πρωί της Παρασκευής (26 Ιουνίου), κατά τη διάρκεια του οποίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φαίνεται να τα «έβαλε» με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η σύγκριση του Άρη Καβατζίκη με ζευγάρια του εξωτερικού προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Αρχικά ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε: «Θεωρώ πως Σάκης και Χριστίνα είναι ένα ζευγάρι που ακολουθεί τα πρότυπα του εξωτερικού» και συνέκρινε το ζευγάρι με την JLo και τον σύζυγο της. Η αναφορά αυτή του Άρη Καβατζίκη προκάλεσε την αντίδραση και συγκεκριμένα, γέλιο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Μα συγκρίνεις κάτι μεγέθη τώρα…» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που κομμάτι της ζωής τους είναι και τα social media», συμπλήρωσε ο Άρης Καβατζίκης. Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε το εξής: «Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 ½ εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του;». Η συζήτηση «φούντωσε» με το πάνελ να εκφράζει διαφορετικές απόψεις για τα λεγόμενα του παρουσιαστή του Survivor.

Τι δήλωσε για τη σύζυγό του ο Σάκης Τανιμανίδης;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη φράση του Σάκη Τανιμανίδη πως «Η Χριστίνα ήταν ετερόφωτη και τώρα είναι αυτόφωτη». «Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Aναφορικά με τη συμμετοχή της συζύγου του Χριστίνα Μπόμπα στο «The Voice» εξέφρασε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης: «Η Χριστίνα δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση αλλά ήρθε η πρόταση από το The Voice που της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ. Πριν καν βγει γράφανε ότι είναι κακή. Είναι εύκολο να παρεξηγήσει κάποιος τη Χριστίνα. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments