Video

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τι αποκάλυψε για την ηλικία της στον Νίκο Μουτσινά

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τι αποκάλυψε για την ηλικία της στον Νίκο Μουτσινά
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Παρασκευής (27 Ιουνίου).

Η έκπληξη που έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον Νίκο Μουτσινά το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν πολύ ευχάριστη για τον παρουσιαστή ο οποίος τη θαυμάζει και τη σέβεται πολύ.

«Νίκο, Νίκο, Νίκο με ακούς; Εγώ είμαι η Ζωζώ. Επειδή μιλάς για τα χρόνια και την ηλικία, εγώ έχω να σου πω το εξής: Ο Κραουνάκης ο Σταμάτης μου έγραψε τα χρόνια, δεν τα μέτρησα με την ταυτότητά μου γιατί εγώ είχα ταυτότητα τη σθεναρή μου οντότητα, το σκήπτρο του, την κορόνα μου και τα διαμαντικά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στη μεσημεριανή εκπομπή κατά τη διάρκεια της οποίας είναι σύνηθες να επεμβαίνουν διάφοροι celebrities.

Άναυδος ο Νίκος Μουτσίνας όταν άκουσε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Και συνέχισε η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Νίκο να σου πω κάτι, εγώ σε αγαπάω πάρα πολύ. Με θυμάσαι μωρέ που σε έπαιρνα από το χεράκι και σε πήγαινα βόλτα στη Θεσσαλονίκη; Νίκο να ξέρες σε αγαπάω πολύ, σε θαυμάζω, σε χαίρομαι. Είσαι ειλικρινής, ντόμπρος, αυθόρμητος, είσαι αυτός που είσαι ένας και μοναδικός. Ξέρω ότι με αγαπάς».

Όταν μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε «ποιο είναι το μυστικό που δεν έχει σβήσει ούτε μια σπίθα από τη φλόγα που έχει στην ψυχή της», η Ζωζώ απάντησε το εξής: «Δεν έχω κανένα μυστικό, κουράζομαι και αυτή τη στιγμή είμαι στην Κινέτα και καθαρίζω. Κάνω δουλειές, κάνω τα πάντα. Θυμάμαι τη Ρένα Βλαχοπούλου όταν την έφερα εδώ. Με ξύπνησε 7 η ώρα και μου λέει, σήκω μωρή τεμπέλα πάρε το σφουγγαρόπανο, να σφουγγαρίσεις το πάτωμα».

Και δεν τα… έχασε μόνο ο Νίκος Μουτσινάς αλλά και οι υπόλοιποι. Θυμίζουμε πως στις αρχές τις δεκαετίας του 1950, η γνωστή ηθοποιός κατέβηκε στην Αθήνα, όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες παίζοντας σε επιθεωρήσεις. Στα μέσα της ίδιας δεκαετίας, άφησε το θέατρο και ξεκίνησε εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, όπου σύχναζε όλη η «αφρόκρεμα» της εποχής εκείνης. Οι εμφανίσεις της με πανάκριβες τουαλέτες, με φτερά και πούπουλα, έκαναν τη νυχτερινή Αθήνα να παραμιλά για το μπρίο της και η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η «Βασίλισσα της νύχτας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments